Дженифър Лаврънс: Стилът ми е на мръсна турбо лесбийка

Не са много онези звезди от Холивуд, които си позволяват да са на 100% себе си, когато застанат пред микрофона. Дженифър Лаврънс определено е една от любимките ни, защото винаги на устата ѝ е това, което е на сърцето ѝ. Не я интересуват PR-акции, не я интересува мнението на хората, не я интересува нищо, което би я превърнало в друг човек. Дженифър е мечтата за всеки репортер.

Нашата също!

В едно интервю за Glamour актрисата продължава в същия дух и този път на въпрос за стила ѝ, тя отговаря, че е „мръсна турбо лесбийка“. Естествено, не в буквалния смисъл, защото нееднократно е заявявала, че е хетеросексуална, а просто визията с косата и дрехите ѝ са с такъв привкус.

Самата тя дава леко обяснение за израза си по следния начин:

„Не ме виждате като мръсната турбо лесбийка на червения килим, защото имам договор с Dior, което е привилегия за мен… Но аз имам също цици и задник. Има неща, които са направени за кльощави хора, като редица бродерии, които прикриват много плът, но пък ме правят дебела. Аз искам да показвам извивките. Ако имаш цици, трябва да ги показваш, все едно казваш: „Ето, това са цици. Не е целулит.“ Не, че има нещо лошо и в това.“

Неслучайно често обичаме да казваме, че Дженифър Лаврънс е наша дългогодишна любимка, която се молим всеки ден да продължава в същия дух.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy