„Правих секс с фейсконтрола на клуба“

Започва пак да става горещо, не мислиш ли. Да, отново ще ти разкажем историята на някоя незнайна мръсница, която се отдава на животинския си нагон на нестандартно място в нестандартно време. Настанявам се удобно, защото чак на мен ми е превъзбудено как, какво и кога е станало.

Леле, как се случи това?

С приятелите ми ходим в един бар през уикендите.

Любимият ми е. Винаги съм смятала, че фейсконтролът е много готин. Той е мускулест тип, но преди никога не си бяхме говорили. Онази вечер се почувствах малко смела и затова го разприказвах на вратата.

Как те накара да се досетиш, че може и да стане работата?

Той се закачаше с мен и се шегуваше, а аз започнах да се боричкам с него на игра, удряйки го по ръката. Стана доста флиртувално. Усетих, че сега е моментът, да го забия.

Смел ход! Как по-точно го заби?

Тръгнахме нанякъде по едно време. Не искахме да ни спипат, докато го правим навън и затова той ме заведе в тоалетната на клуба.

Рисковано.

Заключихме вратата и той ме качи на стената. Аз вдигнах полата си и всичко започна точно там. По едно време хората започнаха да идват до вратата и да се чудят какво става. Облякохме се набързо и се преместихме на покрива.

Това звучи още по-открито. Как беше там?

Всъщност беше доста приятна нощ. Луната беше изгряла и затова виждахме много добре какво правим. Започнахме там, откъдето спряхме. Беше напълно спонтанно – дори нямах време, да асимилирам какво точно правим. Бях толкова възбудена. Всичко беше уникално. Дори се питах дали наистина се случва.

Учуден съм как не са ви хванали!

Всъщност, един от другите охранители ни видя да притичваме към покрива, но не знаеше какво точно става. Затова ни е проследил. В началото не забелязваме нищо, защото… ъм… бяхме малко разсеяни, но, когато сменихме позите, го видях да стои там. Тогава не ни се стори странно, защото просто се засмяхме. По-късно разбрахме, че е видял абсолютно всичко.

Това е лудо! Някой друг разбра ли?

Когато приключихме, слязох долу, за да открия приятелката си. Не осъзнавах, че ризата ми е наопаки, докато приятелката ми не го забеляза.

Значи са ви спипали неколцина?

Да, наистина ни хванаха. Затова трябваше да кажа, какво стана, а те бяха шокирани и смятаха, че е доста забавно. Все още се шегуваме по темата.

А още поддържате ли контакт с охраната?

Да, всъщност излизаме заедно вече от 2 седмици. Станахме си приятели и продължихме да си се чукаме. Сега той е барман там и затова вече не плащам скъпи сметки. Никога не сме се чувствали неловко. Но онази вечер, беше най-готиното изживяване – нещо, което никога няма да забравим!

Автор: Десислав Янкулов Източник: Maxim