Мъжки хороскоп

Стига вече с празниците. Време е да задвижваме колелата на новата година, да се отърсваме от алкохолния делириум и да се връщаме към реалността. А каква ще да е тя? Хей сега Десислав „Говорещия със звездите“ Янкулов ще ви каже.

  • Овен – Кавги, разправии, скандали и какво ли още не.

    Явно хората, около теб са се сдържали, заради празниците, но веднага след това са избълвали всички змии и гущери. Имай в предвид, че тази седмица няма да е по-различна. Ти само гледай да преминеш през бурята невредим.
  • Телец – Очакват те много въпросителни, които ще трябва да намерят своя отговор в недрата на душата ти… Бла, бла, глупости! Грабвай бутилката червено вино и започна да търсиш отговорите на дъното ѝ. Махни ги тези врели некипели!
  • Близнаци – Време е страстите да утихнат и нещата да влязат в онова русло, с което толкова удобни си свикнал. Всяка сутрин ще си знаеш, че ще има сутрешно кафе, на обяд ще коментирате междинния кръг, вечер ще се опитваш да правиш секс с жена ти, а тя в поне два от дните ще се извини с болки в главата или стомаха, а в останалите може и да ти върже 1-2 пъти.
  • Рак – Ще ти се наложи да помислиш малко върху професионалните отношения с колегите. Прекалено вероятно е да се скараш с онзи грозния от новогодишния проект. Гледай да си в добро физическо състояние, защото току виж сте решили спора по старомодния начин с думите „Хайде да се разберем отвънка.“
  • Лъв – Мисловната дейност е прекалено засилена в твоя лагер. Остави малко разсъжденията настрана и предприеми действия. Джакпотът няма да дойде и да ти се предаде сам, а ще трябва да отскочиш до бутката и да си купиш билетче, което кръвожадно да търкаш с новата монета от 2 лева.
  • Дева – И при теб разсъжденията ще идват в повече. Нищо чудно ти да си онзи, с който ракът ще се конфронтира. Сложете край на дипломацията и се разберете като мъже. Само свалете пръстените и часовниците преди това.
  • Везни – Възходящата тенденция в настроението ти продължава. Нищо не може да сломи духа ти, а ти гледай само да се възползваш от това. Стига с онези глупости, че прекалено хубаво не било на хубаво. Пробвай, пък то ще си покаже.
  • Скорпион – Ще ти се отвори възможност за ново начинание. Не изпускай шанса, защото може да се окаже, че това ще е птиченцето, което чакаш цял живот, да кацне на рамото ти. Ако вземе, че просто те насере, спокойно. Ще се появи и друго.
  • Стрелец – Скандалите с възлюбената са останали в миналото и сега е време отново да градите кръга си на доверие. Винаги имай едно на ум за думите, които ти е казала онзи ден, но не ги използвай при всеки удобен случай, защото нали уж ѝ каза, че всичко е простено. Нека си мисли, че е така.
  • Козирог – Много обичаме рождениците. Покрай тях винаги има ядене, пиене и сгодни женици. А аз обичам яденето, пиенето и сгодните женици, какво може би се досещаш. Няма да се разсърдя на някоя покана.
  • Водолей – Време е за изненади. Лошото е, че няма да са от онзи тип като на Коледа, но пък изненадите придават един по-интересен привкус на живота. За хубаво или за лошо ще ти се наложи да ги приемеш и да извлечеш максимума от тях.
  • Риби – Настанаха дните за поуки. Събитията от миналия месец и миналата година направо са приключили и е време човек да си направи самооценка. Дали всичко е минало по план или си допуснал някакви грешки. Поправи ги за 2016, ако не искаш да плащаш издръжка на още едно място.

Автор: Десислав Янкулов