Как да си женкар без да те мразят жените

Сложен въпрос, приятелю… много сложен! Но нали знаеш, че това няма да ми попречи да развия някаква малоумна теорията за успех. Все пак, ако знаех на 100% отговорите на повечето въпроси, с които ежедневно се сблъсквам, сигурно щях да съм мултимилионер, филантроп със списък с женски имена, в чийто сърца и легла съм оставил толкова траен отпечатък, че и пластичен хирург не би могъл да го заличи. Е, нали знаеш как е – тези, които уж най-много разбираме от всичко, най-често си стоим вкъщи и даваме акъл на онези, на които малко от малко им се получава.

По днешната тема не мисля да направя изключение.

Единствено от теб си зависи дали да ме слушаш, но щом си стигнал чак до този ред, значи съм успял да те заинтригувам и е почти сигурно, че ще довършиш четенето на този материал.

Та, как да си женкар без да те мразят жените?

На първо място, трябва да си джентълмен. Жените може да говорят каквото си искат, но всяка една от тях обича да се чувства желана и обгрижвана. Колкото повече влагаш от себе си в отношенията си с дадена жена, толкова по-голям е рискът да излезеш готиният тип, който й е показал, че сексът е най-важното, но не и единственото нещо в една връзка.

След това е важно да не позволяваш отношенията с всяка следваща да се задълбочават или поне не до момента, в който решиш, че е време да се кротнеш и да се задомиш. Може да не ти се вярва, но и жените имат акъл. Често е много повече, отколкото подозираш. Затова знай, че повечето от тях са в състояние да разпознаят знаците, че с теб няма да се получи. Да, сексът ви е як, тя е секси, ти си готин, но, ако всяка сутрин й правиш кафе в пластмасова чаша и й казваш, че таксито ще е долу след 5 минути, тя трябва да е доста тъпа, за да не разбере, че отношенията ви са изцяло на физическо ниво.

Друг важен съвет, който трябва да ти дам, е да не въртиш едновременно няколко жени. Колкото и мил и галантен да си с всяка от тях, автоматично ставаш онзи задник, който се опитваш да докажеш, че не си. И естествено, че не говоря за тройки или разни оргии. Говоря за случаите, в които обичаш всяка петък вечер да си с нова. Няма как да ме убедиш, че за една нощ можеш да забиеш две различни, които да нямат представа една за друга. Харесай си една, забий я, изпрати я с приятния привкус, че си идеалният любовник, който трябва да остане в спомените и мечтите и това е. Утре – нова!

Знаеш историята на Казанова, нали? Ако не, ще ти я разкажа накратко и по мой си начин. Казанова е легендарен сваляч, на който му се носела репутацията, че е преспал със стотици, с хиляди жени дори. И при всяка от тях е оставил по нещо от себе си, за да я накара да го помни цял живот. Никоя не се оплаква, че в момента е с мъж, чиято репутация го изпреварва винаги, когато се появи. Това, което го правило толкова харесван от жените е не само сексът, а отношението му. За него всяка жена е дама, а всяка дама заслужава да се чувства специална. В този ред на мисли трябва да изключиш клишетата и стереотипите. Подхождай индивидуално към всяка жена. Да, 1/4 са руси, 1/4 черни, 1/4 червени и 1/4 са всички останали, но не можеш да си изградиш 4 подхода и да си ги следваш сляпо. Освен цвета на косата и размера на сутиена, полезно е да разбереш и малко повече за нея. Отдели 1-2 часа за разговори, в които да придобиеш представа за маргиналните неща. Няма как да научиш историята на живота й, но поне ще имаш известна представа за интересите й. Използвай ги и ще видиш разликата, когато се приберете у вас.

И така. Може да е малко, но е от сърце. Дано съм ти бил полезен, ако ли не – поне съм бил достатъчно интересен, за да те накарам да четеш. За мен това е достатъчен успех. А, ако случайно съветите ми се окажат полезни, не се свени да ми благодариш. Много обичам, когато помагам на хората!

Автор: Десислав Янкулов