Никога не прави така по време на любовната игра

Голям поет съм, зае*и! То са едни рими, то е едно чудо… Спирам с автофелациото, за да ти кажа какво да не правиш, докато облизваш соковете на прасковата ѝ, защото най-вероятно я дразниш и току виж си усетил силата на захапката ѝ, я по войника, я по зърното. И в двата случая ще съжаляваш.

  • Не се прави, сякаш ѝ правиш услуга – Любовната игра е игра за двама, в която няма победители и победени. Не си мисли, че щом си я облизал един път и ти е задължена за цял живот.

    Ако искаш и нейните устни да са обвили като зелева сърма месния ти деликатес, тогава обръщай внимание на сушито при всеки удобен момент. (Май прекалих с хранителните метафори…)
  • Не претупвай нещата – Всички знаем, че същинският секс трае около 5 минути. Затова никога не претупвай любовната игра, защото утре няма да е изненада, ако започнете все по-рядко да се заигравате. Отдай ѝ нужното уважение и удоволствие в продължение на 15-тина страстни любовни ласки без да я бодеш директно с кренвирша. (Ето, пак с яденето!)
  • Не си и помисляй да го пропуснеш – Това е като да видиш последните минути от филма, който всички хвалят, че е №1 за годината. Сигурно краят ще е готин, но ще си изпуснал същината. Да не говорим, че при първия удобен случай ще ти се напомни този пропуск.
  • Недей да мълчиш като риба – Знам, че устата ти е заета и по всяка вероятност се опитваш да хвърляш лиги върху втвърдените ѝ зърна, но опитвай се да издаваш малко звуци от гърдите. Жените обичат те да се чуват повече, но усетят ли, че само техните стенания отекват в стаята, бързо ще се смутят и нищо чудно портите на рая да се затворят пред лицето ти.
  • Ерогенните зони са много повече, отколкото си мислиш – Всички сме чували историите, в които мъжете не сме знаели къде е клиторът, но истината е, че повечето сме напълно наясно с нахождението му. Лошото е, че повечето знаят само за него. При жените особено чувствителна зона е вратът, а да не говорим за циците. Не се свени да я пошляпваш по дупето, а, ако вземеш да се закачаш и с ушите ѝ, тогава ще те има за бог. Само гледай да не припарваш до вътрешността на ушната мида, защото на мига ще бъдеш зашлевен и ще я гледаш как се отдалечава с бикините си в ръка.
  • Доминирай, но не прекалено – Колкото и да говоря за равенство, жените обичат да се чувстват контролирани в леглото или поне в повечето случаи. Грабни я на ръце, пусни я от една педя на леглото, свали ѝ дрехите, но гледай да не се държиш с нея, като с възглавницата, на която си се упражнявал в пуберските години. Имай в предвид, че все пак е човешко същество и не на шега можеш да я нараниш. Можеш да ѝ зачервиш леко дупето, но гледай да не ѝ правиш синки.
  • Не я зяпай очакващо, докато свършва – Да, наясно съм, че лицето ѝ придобива едни неестествени форми, които малко те плашат, но просто ги приеми, че така тя отдава изцяло контрола на теб и забравя, че в този момент не прилича на себе си. Ако толкова те смущава физиономията ѝ, тогава просто гледай другаде. Не е като да нямаш избор.
  • Никога не си позволявай да не отбележиш облеклото ѝ – Гарантирам ти, че е отделила няколко часа, за да реши как да се облече, какво бельо да сложи, с кои обеци да бъде и в общи линии всичко, което е свързано с визията ѝ. Един-два комплимента за сексапилната прозрачна розова нощница ще ти спечелят няколко бонус точки.

Автор: Десислав Янкулов