Неделев: Жалко! От 10 такива ситуации ще вкарам 10, не си го обяснявам защо се получи така

Атакуващият полузащитник на Лудогорец Тодор Неделев, който изигра добър двубой при победата над Динамо (Минск) с 2:0, отчитайки се с гол, но и сериозен пропуск, направи интересен коментар на положението. Халфът на „орлите“ е сигурен, че от 10 такива положения ще вкара 10, но днес не се е получило.

„Можехме да спечелим и по-убедително. Хубавото е, че не допуснахме гол.

Половината работа сме си я свършили.

Стремим се да държим повече топката и да даваме инициативата колкото се може по-малко. Отбелязахме два гола, можеше и повече. Щастливи сме от победата.

С Чочев играем дълги години заедно. Подобно подаване можем да направим само ние, два пъти. Радващо е, че направихме комбинацията. Бях сигурен за дузпата и отбелязах гол“, разясни Неделев добрата комбинация между него и Чочев за дузпата на „орлите“.

„Може би от 10 ситуации 10 пъти ще вкарам тази топка. Не си го обяснявам защо се получи така. И много по-големи футболисти от мен са изпускали. Жалко! Трябва да отидем в Беудапеща и да спечелим мача. По какъв начин – треньорът ще каже“, добави Неделев.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев