Дерменджиев: Паузата идва в добър момент, защото отборът трябва да се освежи, има напрежение в играчите

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде мнението си след победата на своя тим над Динамо (Минск). “Орлите” се наложиха с 2:0 у дома в двубой от втория квалификационен кръг от Шампионската лига.

“Това са турнирни мачове и аз мисля, че ние го проведохме много добре. Всички мачове са различни.

Този мач няма нищо общо с предните. Сам по себе си е много различен като мач и съперник.

Нашият отборът беше доста различен спрямо предния мач. Ние почти през целия двубой контролирахме играта. Имаше моменти, когато дадохме инициативата, но това беше, защото не можехме да задържим топката в предни позиции.

Когато се оправят играчите, ще разполагаме с пълния потенциал. Чакаме ги и ние с нетърпение да са готови и да влязат в игра.

21

Лудогорец 2:0 Динамо (Минск)

Ние сме фокусирани в следващите мачове. Тези изходящи трансфери не са на дневен ред.

Тази пауза, която предстои, идва в много добър момент. На нас ни е необходима, за да може отборът да се освежи. На това топло време и тези мачове през три дни отборът се уморява.

Забелязвам това напрежение в играчите, но ще трябва да работим, за да го премахнем. Ние играем мач за мач”, заяви Дерменджиев.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe