БФС отложи Славия – Лудогорец

Срещата Славия – Лудогорец от втория кръг на efbet Лига бе отложена от БФС. Това се прави по искане от разградчани, които за 14 дни трябваше да изиграят пет двубоя – реванш срещу Динамо (Батуми), шампионатен мач с ЦСКА, две срещи с Динамо (Минск) от втория предварителен кръг на ШЛ, а между тях и гостуване на Славия.

„По искане на ПФК „Лудогорец 1945“ Рз и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024/2025, срещата от II – ри кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Славия“ София и ПФК „Лудогорец 1945“ Рз, се отлага.

Срещата от II – ри кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ФК „Ловеч“ Ловеч и ОФК „Спартак Плевен“ Плевен ще се играе по програма на 27.07/събота/2024 година от 20.00 часа, вместо от 18.30 часа“, гласи информацията на БФС.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe