„Видях съседа да ме зяпа през прозореца и затова го поканих, да правим секс“

Охооо… мирише ми на пикантерии! Историята, която ви предстои да прочетете, е на една от читателките на американския Playboy. Колегите отвъд океана са си създали готина рубрика с любопитни секс истории, в които дами разказват за мокрите си премеждия. Тук ще ви разкажем една точно такава история, от която има риск да ви стане патката. Вземете си салфетка за всеки случай и продължете нататък.

Малко воайорство? Кога го забеляза за пръв път?

Живеех в апартамент на първия етаж точно до входа. За да стигнеш до вратата, трябва да минеш покрай моя прозорец. Онзи мъж ми беше съсед. Започнах да го забелязвам как наднича през прозореца ми минавайки. Често поглеждах просто навън и го виждах там.

Това не те ли смущаваше? Звучи малко страшничко?

В начало да, малко бях изплашена. Но по-късно започнахме да се усмихваме един на друг и да си махаме. Харесвах го и ми доставяше удоволствие фактът, че ме гледа и ми се усмихва.

Мислиш ли, че те е виждал да се преобличаш или нещо подобно?

Напълно е възможно. Плюс това често мастурбирам в стаята си и има шанс да е видял части и то това. Стаите ни ги дели една стена, та може и да е чувал разни работи. Каквото и да е видял, със сигурност му е харесало.

А как се запознахте?

Имахме общ приятел и той ми разказа малко за него. Така разбрах, че искал да става масажист. Ето ви един добър начин за разчупване на леда.

Добре е, че сте имали общ приятел. Малко по-безопасно е така.

Да. Той едно един ден и започна да ми разказва за работата си, а аз му отвърнах, че може да я приложи върху мен. Пофлиртувахме доста.

Звучи като началото на нещо страстно.

Започна много професионално – първо ми разтри раменете. После започна да ме докосва малко повече от нормалното по врата и лицето. Определено имаше сексуално напрежение. Забелязах, че пакетът му започна да набъбва. След това, честно ви казвам, не сме си казали и дума. Той просто ме хвана за ръката и ме заведе в стаята ми, сякаш и двамата знаехме, че нещата започват. Общувахме си на друго ниво. Беше много готино.

Това е изненада!

Той падна на колене и дръпна панталоните ми, докато още бях права и започна да ме облизва в тази поза. Почувствах се като рок звезда. После преминахме към секса. Беше много мощен и силен в леглото с големите си ръце, с които ме вдигна на леглото. Напълно ме доминираше, което ми хареса. Почувствах се като парцалена кукла в ръцете му. Сексът беше уникален! Той ме накара да изляза от съзнанието си.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy