Рибарски: Моята цел е да се надиграваме с отборите, които претендират за Европа

Наставникът на Крумовград Атанас Рибарски обяви след победата над Славия с 1:0, че целта на отбора му е да се придържа към печелившия стил от миналата година и да се надиграва с претендентите за Европа.

„Едно добро първо полувреме, в което трябваше да отбележим втори гол, за да се успокоят играчите. Имахме достатъчно ситуации, но ще трябва да работим върху това нещо. После изтървахме малко нещата.

През второто мачът се развали.

Много обичам да работя върху статичните положения – и в атака, и в защита. Днес отбелязахме, можеше и през второто да вкараме от статично положение. Честитя на момчетата. Паказаха себераздаване.

Адмирации за момчетата, хвърлиха изключително много енергия. Изкарахме късмет, че мачът се игра по това време, по-хладно е.

Ядрото се запази с изключение на Алекс Колев. Ще продължаваме да надграждаме и да се придържаме към стила от миналата година, който ни донесе успех. Амбицирани сме да подобрим класирането от миналия сезон. Рано е да говорим за цели, но моята е да се надиграваме с отборите, които претендират за Европа“, разясни щастливият треньор.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe