Кметът на Пловдив посрещна маричанките, които станаха европейски шампионки до 18 години

Трите маричанки, станали Европейски шампионки по волейбол за девойки до 18 години – Дарина Нанева, Елисавета Сариева и Мария-Магдалена Недялкова, бяха приветствани тържествено в сградата на Община Пловдив от кмета на града Костадин Димитров, председателя на Общинския съвет Атанас Узунов и зам.-председателя на Общински съвет – Пловдив Стефан Послийски.

„Много Ви благодаря за тази победа. Пловдив е горд с успехите Ви.

Винаги може да разчитате на подкрепата на Община Пловдив, а ние ще очакваме следващите Ви постижения“, приветства победителките кметът Костадин Димитров.

На срещата, на която присъстваше и мениджърът на Марица (Пловдив) Борис Халачев, шампионките показаха спечелените златни медали и бяха наградени за положения труд и усилия и за прославата на България и Пловдив.

„С колегите от Общински съвет – Пловдив се гордеем с това, което сте постигнали, и единодушно взехме решение да внесем предложение да получите Почетна значка на град Пловдив. Желая Ви още много успехи от името на Общински съвет – Пловдив“, заяви председателят на Общинския съвет Атанас Узунов.

Кметът Костадин Димитров връчи на всяка състезателка книгата „1000 причини да се гордеем, че сме българи“, като изрази своята възхита и определи тяхното невероятно представяне като повод за гордост и радост за цяла България.

Последвайте каналите ни в: