Bulgarian Football Shirts представя колекционерския сет „1994“

Часове преди да отбележим 30 години от знаменитата победа с 2:1 над Германия, пратила ни на полуфинал на Мондиал’94 в Щатите, Bulgarian Football Shirts представя колекционерския сет „1994“. Продуктът, създаден с много любов и внимание към детайлите, е посветен на онази незабравима приказка от американските терени, която и до днес разказваме с носталгия и възторг.

„Кутията на времето“ е в лимитирана серия, а към специално създадената в нея тениска колекционерите ще открият и още няколко тематични изненади, които да допълнят носталгичното пътуване назад във времето. Едно пътуване към „онзи фантастичен, онзи незабравим“ наш отбор, пленил стотици милиони фенове по света.

В серията „Девет мига от вечността“, в минималистичен стил, са пресъздадени и интерпретирани най-знаковите моменти от българската футболна епопея отвъд Океана. Героите. Победите. Разочарованието. Емоцията. Легендата.

Нещо повече, първите 100 души, станали притежатели на сета, ще получат и специална изненада с висока колекционерска стойност – картичка с личен автограф на един от големите герои от САЩ’94.

Носете с гордост „златните“ цветове на България!

Колекционерският сет вече е наличен на https://bfshirts-shop.com/

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe