Левски ще премери сили със Септември в контрола на „Герена“

Отборите на Левски и Септември (София) ще изиграят контрална среща днес от 18:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“. От ръководството на „сините“ обявиха вход свободен за контролата, като за феновете ще бъде отворен Сектор „А“ на съоръжението.

В момента „сините“ провеждат летен лагер в Правец, където се проведе и първият им спаринг. В неофициалния дебют на Станислав Генчев отборът надигра с 2:0 Спартак (Плевен).

Попаденията реализираха Преслав Бачев и Марин Петков.

Вчера Левски обяви привличането на поредното си ново попълнение – вратарят Матей Маркович. Малко вероятно е той да вземе участие в мача днес. Очаква се обаче за първи път със синята фланелка да играе голмайсторът на efbet Лига от миналия сезон Александър Колев.

През последните дни на облекчен режим се готвиха Асен Митков и Джавад Ел Джемили, като е възможно те да пропуснат мача днес. Нападателят Рикардиньо със сигурност няма да играе, след като е пред трансфер във Виктория Пилзен.

Новакът в елита Септември вече изигра две контроли. Съставът, воден от Николай Митов завърши 0:0 със Струмска слава и бе победен с 1:4 от Славия.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe