Ботев (Пловдив) пусна билетите за мача с Марибор на „Колежа“

Билетите за първия двубой между Ботев (Пловдив) и словенския Марибор от първия квалификационен кръг на Лига Европа са вече в продажба. Срещата ще се изиграе на 11 юли (четвъртък) от 21:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Привържениците на „канарчетата“ могат да закупят своите билети онлайн, както и от касите на стадиона, които ще работят от 10:00 часа до 18:00 часа в делничните дни и от 11:00 часа до 17:00 часа в събота и неделя. Пропуските за двубоя са налични и в клубния фен магазин в центъра на Пловдив.

Цените на билетите са както следва: 

– Трибуна Юг – 20 лв.
– Трибуна Север – 20 лв.
– Трибуна Изток – 30 лв.
– Централна трибуна (блок А1, А2, А6 и А7) – 40 лв.
– Централна трибуна (блок А3 и А5) – 50 лв.
– Централна трибуна (блок А4 и Premium 3) – 60 лв.
– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 100 лв. 
– Централна трибуна (блок Premium 2 с достъп до VIP Lounge 1912 с кетъринг) – 140 лв.

Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години, използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините. Деца до 4 години (включително) влизат безплатно на двубоя (без място).

За инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. Специално обособеното за тях място е пред централната трибуна, като те ще влизат от входа между Централна и Южна трибуна. 

От клуба припомнят на привържениците, че абонаментните карти за сезон 2024/2025 важат за домакинските двубои на Ботев от квалификационните кръгове в европейските клубни турнири.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe