Кофти моменти, сполетявали ни всички в леглото

Не си мисли, че при всички други креватната гимнастика минава според плана, а само при теб винаги има някакви премеждия. Та, дори на най-големите професионалисти в секс изкуството понякога им се случва да изпитат кофти момент.

Колегата Франк Кобола от Cosmopolitan се е постарал да извлече част от най-често срещаните неприятни ситуации в секса и ги е представил в един свой материал. Аз вземам този материал и го прекарвам през собствената си призма, за да ви го поднесе не до там сурово пред вас, а с хрупкава златиста коричка.

  • Нечестните удари с лакът – Да, това е мигновен антиафродизиак, който може да убие и най-романтичната увертюра. Всички сме нанасяли лакътния удар и  всички сме го получавали. Никак не е приятно, особено когато утре трябва да обясняваш от къде ти е синината под окото.
  • Звуците на мокра кожа – Казват, че сексът не е за гнусливите, но така или иначе не можеш да отречеш, че понякога ти става леко неприятно да чуваш как плякат телесата ви едно в друго и разпръскват малки капчици пот и други телесни течности.
  • Пъзелът на сутиена – Повечето мъже с времето се специализираме в свалянето на сутиените с различен тип заключващ механизъм, но, колкото и забрадки за цици да сме свалили, винаги се намира някой нов модел, който е изобретен от дебела феминистка, която тайничко някъде се кикоти със свинско грухтене, защото с всяка следваща секунда настроението отлита в небитието.
  • Стискането на пръднята – 100% и при жените го има този фактор, но там все още спекулираме. При мъжете със сигурност знам, че трудно човек може да се сети за нещо по-дискомфортно от това да стискаш напористия фасул, който изяде на обяд, в момента, в който виждаш как тя започва да изкривява физиономията си от кеф. Мнозина другари сигурно са загубили безславно в борбата с газовете, но убеден съм, че са си създали история за поколенията от това.
  • Схващанията – Веднъж ми се случи една девойка да я захвърля с такава сила и финес, че най-вероятно бих спечелил златото на Олимпийските игри по тласкане на гюле. Такъв тежък крамп в кариерата си на спортист не съм получавал, какъвто беше онзи тогава. Е, после ми мина и след 5-10 минути играехме отново.
  • Мерникът ти изневерява – Има дни, в които просто не уцелваш. Не уцелваш устата ѝ, не уцелваш правилната тупка, не уцелваш циците и т.н. Просто днес не му е писано…
  • В клипа позата изглеждаше по друг начин – Голяма грешка е, ако се опитваме да повтаряме атлетичните изпълнения на Начо Видал, просто защото човекът е подготвен за това, а ти до преди един час си бъхтил в маршрутката и си смачквал третия дюнер с повече чеснов сос. Не се изненадвай, че яката поза, в която я обладаваш с дупе опряно в нейното, не се получава.
  • Кондомът пак се скъса – Не знам как ги тестват тези неща, но на всеки два от десет откривам дефект. Добре, че съм чевръст и реагирам мигновено, насочвайки се в тайните запаси, които крием със съквартиранта си за спешни случаи в малкото кладенче за ракия на рафта в хола.
  • Забравил си да се изпикаеш преди това – Винаги е по-добра идея да прекъснеш за минута, отколкото в хода на пълните три на върховно полово щастие да мислиш за налягането, което урината оказва върху простата ти.
  • Вакумиращият звук от пениса ти и влагалището ѝ – Благословен си, ако мацката е толкова тесничка, че така добре я уплътняваш, че да правите вакум. Но от друга страна винаги е неловко, когато случайно го извадиш и се чуе онзи звук от коркова тапа, който принуждава и двама ви да погледнете сконфузено встрани.
  • Свършваш, но не знаеш къде – Да, повечето мижим все едно сме си ударили кутрето в крака на стола, докато еакулираме и точно по тази причина често ни се случва да не откриваме следите от добре свършената ни работа. Най-вероятно си сигурен, че си го извадил навреме, но все пак остава въпросът дали е върху възглавницата на майка ти, която е на двудневна почивка с баща ти или пък е в косата на мацката, която не подозира нищо и вече се гласи да отива на кафе… Къде ли е, мамка му?!
  • О, не! В очите ѝ! – Разправят, че щипело и било доста неприятно чувството да ти се изпразнят в очите. Можем само да подозираме за чувството, но сме напълно запознати с последствията. Най-често следват викове, но не от онези, за които съседа ти завижда, а от онези, след които вика полиция.

Автор: Десислав Янкулов