Ботев (Враца) с нова емблема

Ботев (Враца) представи новата си емблема. От клуба информираха, че за по-малко от седмица са получили над 100 предложения за ново лого, а в крайна сметка дизайнът на 22-годишната Теодора Цветкова е спечелил съревнованието.

Ето какво написаха от Ботев (Вр):

„Ботев с ново лого

След оспорвано съревнование Ботев вече има нова емблема

За по-малко от седмица любимият отбор на врачани получи над 100 предложения за ново лого. Комисията бе поставена пред трудния избор да оцени най-добрия дизайн.

Сред десетките креативни идеи, най-добрият в съревнованието е на Теодора Цветкова!

Младата дизайнерка е от Враца, на 22 години, завършва Математическата гимназия, а след това продължава своето обучение в Техническия университет в София. В момента е последна година в специалност “Технически мениджмънт и бизнес информационни системи”. Активно се занимава с дигитален маркетинг и работи с фирми от Враца и страната.

При изработването на емблемата, Теодора решава да запази кръглата форма от юбилейното лого на клуба и лъвчето – което е основен елемент. В логото е включено знамето “Свобода или смърт” и Врачанският Балкан. Допълнителен елемент в новата емблема е лавровият венец, символизиращ победата.

Президентът на Ботев Враца – Вангел Вангелов благодари на младата дизайнерка и заяви, че съвместното й сътрудничество с клуба ще бъде надградено“.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe