Какво ни очаква през 2016 година според Нострадамус

2016 е годината на Огнената маймуна. Според Нострадамус ще се случат масови катаклизми, които ще променят човечеството. Ето какви са предсказанията му за годината.

Масови преселения на хората на север.

Тяхното бягство ще бъде причинено от изпепеляващи, огнени лъчи. Възможно е предсказателят да е имал предвид химическото оръжие.

Хора в чалми ще започнат жестока, кръвопролитна война едни срещу други. Тя ще бъде толкова жестока, че другите страни няма как да останат встрани. Десетки държави ще се включат в тази война.

Мощно торнадо в САЩ ще разруши до основи не един голям град. Русия ще бъде обхваната от големи пожари. Силни дъждове ще залеят страни от Европа. В резултат под вода ще отидат части от Великобритания, Италия, Чехия и Унгария.

Човечеството ще започне да изследва световните океани и ще се стигне до построяването на първия град на дъното на океана.

Медицината ще достигне ново ниво в сферата на отглеждането и трансплантацията на органи.

В края на годината ще се случи произшествие, което ще доведе до конфликт между християнския и ислямския свят. Вследствие ще възникне война, която ще продължи 30 години и след нея ще остане само една религия. Не е уточнено коя ще бъде.