Лудогорец отказал 7 милиона евро за Пьотровски

Лудогорец е получил солидна оферта от клуб от Бундеслигата за звездата си Якуб Пьотровски. Разградчани обаче са я отказали, като сумата е била около 7 милиона евро, съобщава „Тема Спорт“. Желанието на “орлите” е да продадат халфа след участието му на европейското първенство, като се очаква той да вдигне още повече цената си.

Лудогорец иска за поляка 10 милиона евро и се надява да може да го продаде на Острова през лятото, но не е изключено желанието им да бъде изпълнено и от клуба от Бундеслигата.

Тази сума е склонен да плати и турският гранд Галатасарай, написаха наскоро медиите в южната ни съседка. Този тим проявяваше сериозен интерес към 26-годишния играч още през зимата, но тогава разградчани отказаха да се разделят с него. Тимът от Истанбул продължава да следи отблизо представянето на Пьотровски.

Полузащитникът изигра отличен сезон, записвайки 51 двубоя във всички турнири, в които реализира 17 попадения. Договорът му с разградчани е до лятото на 2025 година. Едно е сигурно, Пьотровски ще бъде продаден, но разградчани искат да изберат най-добрата оферта за клуба и играча.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe