Динко Хоркаш пред трансфер в Ла Лига?

Най-добрият вратар в българското първенство за 2023 година Динко Хоркаш е пред трансфер в елитния испанския Лас Палмас. Стражът само преди броени седмици се раздели с Локомотив (Пловдив), тъй като договорът му с клуба изтичаше в края на сезона, а „черно-белите“ решиха да не разчитат на него през втория полусезон. Сега обаче Хоркаш може да заиграе в Ла Лига.

Бившият вратар на Локомотив е в Испания и е преминал успешно медицинските изследвания.

25-годишният хърватски вратар ще трябва да смени един от стълбовете в състава на Лас Палмас през настоящия сезон – Алваро Вайес, който се превърна в хит в Ла Лига и се очаква да бъде продаден през летния трансферен прозорец.

Лас Палмас се готви да се подсили на няколко ключови позиции и именно заради това се е спрял на Хоркаш. Най-добрият вратар в българското първенство през 2023 година в следващите дни официално се очаква да бъде обявен като ново попълнение на тима. Той ще сложи своя подпис под четиригодишен договор.

Хоркаш се отличи в последния си сезон, като изигра 21 мача, в които допусна 22 гола и успя да запази мрежата си суха в 8 случая.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe