Заги: Направихме всичко по много добър начин

Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, говори след победата на водения от него тим срещу отбора на Ботев (Пловдив) в срещата от 34-ия кръг на родната efbet Лига.

“Себераздаването на футболистите през 90-те минути ни спечели мача. Изиграхме мач, който не беше никак лесен. Червеният картон ни затрудни и като игра, и като всичко останало.

Започнахме повече да се защитаваме, но вкарахме трети гол и това ни донесе победата. През целия този сезон момчетата дават всичко от себе си. Разбрахме се за максимално борба през второто полувреме. Направиха го и спечелихме заслужено. През този полусезон може би имаме едно полувреме – първото срещу Левски, в останалите мачове не мога да не съм доволен. Направихме всичко по много добър начин. Понякога можеш да си по-добър, съперникът ти да вкара един гол и да спечели. Футболът е много интересна игра.”, каза Загорчич.

Наставникът на “белите” говори още и за предстоящите мачове на отбора.

“Вече гледаме към следващия мач. Ще направим всичко възможно да се класираме за Европа. Може би, където най-много очакваме да спечелим, няма да спечелим. Надявам се на себераздаването на футболистите. Мислим само за Арда. Мен ме интересува само първия мач срещу Арда. Ако спечелим, ще е идеално за нас. Това е нещо много хубаво и за нашия клуб, а и за самите футболисти. Когато си национал на България, това е връх на кариерата”, добави Загорчич.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe