Max Fight 58 обяви пълна бойна карта

Бойната гала MAX FIGHT 58 ще се проведе на 25-ти Май в столичната зала „Левски София“ от 19:30ч.

В главна битка на вечерта боксовата звезда Борислав Велев – Рой влиза в 10-рундов двубой срещу аржентинеца Диего Габриел Чавес. Южноамериканецът е бивш шампион на WBA в полусредна категория, както и носител на латиноамериканска титла на WBO в полусредна и лека средна категория. Южноамериканецът има мачове със световни шампиони като Тимъти Брадли, Брендън Риос и Кийт Търман.

Той е със статистика от 30 победи, 24 от които с нокаут и само 9 загуби.

Подглавната битка на вечерта е между Мирослав Милков и Никола Златев. Двубоят им бе планиран още миналата година, но мачът бе отложен. Сега двамата ще уточнят неизказаното и недовършеното между тях в ММА правилник и категория до 93кг.

Ще участва също по-малкият от кикбокс фамилията Копривленски – Мартин. Той ще се изправи срещу украинецът Дима Глевка, който е бивш претендент за Шампионския пояс на МAX FIGHT.

На ринга на MAX FIGHT 58 ще видим също реваншът между Християн Ямболиев и Крету Константин в мач по правилата на ММА.

В тежък сблъсък в тежка категория ще се изправят братовчедът на Борислав Велев Рой – Кирил Борисов срещу Димитър Димитров, когото предизвика на първото събитие от серията MAX FIGHT SELECTION, което се проведе през Април.

Предстои още да видим Николай Валериев срещу молдовеца Анатоли Гаврилюк, който отбеляза победа на предното издание на MAX FIGHT, както и мач по правилата на един от най-тежките правилници – Муай Тай с ММА ръкавици между младите таланти Християн Марукян и Александър Бончев.

Последвайте каналите ни в:

TagsFight