Новото видео на Андреа се харесва дори на противниците на чалгата

Половинката на Кубрат Пулев през 2015 се раздели с Payner Music, но това сякаш не ѝ пречи особено на кариерата, защото не спира да върви нагоре в кариерата си. Доказателство за това е последното ѝ видео, което бе промотирано на 31 декември.

Песента се казва „Полудей“, като очакванията са да се превърне в хит този месец по родните клубове, в който са привърженици на поп фолка, но това със сигурност не означава, че песента няма да се хареса и на други.

Видеото включва много западни акценти с голяма динамика на камерата и нетипични снимачни площадки.

Казвам нетипични, защото в чалгата сме свикнали да виждаме обстановки от заведения, плажове и цветни фонове, с който да се акцентира върху изпълнителите. Е, Андреа определено е акцентът в своя клип, но не по пошлия и повърхностен начин.

Певицата е заложила и на три красавици, който да поклащат пищни форми в оскъдни облекла, с което хубавиците във видеото стават четири. Така мъжката аудитория на „Полудей“ е гарантирана, още повече, че две от момичетата са част от тазгодишния конкурс Miss Playmate 2015 – Анджелина Атанасова и Мартина Юрукова, а третата красавица в последните години натрупа популярност с участието си в редица други клипове и освен това е едно от момичетата на Secret Garden – Мартина Петрова.

Предлагам ви да изгледате и изслушате песента, за да разберете сами, че родният поп фолк изглежда не е чак толкова умрял, колкото до скоро самият аз си мислех.

Автор: Десислав Янкулов

Коментари