Честита 2016 (на патерици)!

Здравейте, уважаеми читатели на TheMainline.bg! Ние от екипа на сайта малко късно, но не по-малко сърдечно ви поздравяваме за новата година с благодарност, че ви има вас, защото посредством това ни има и нас.

Времето бързо и неусетно си лети, а ние някак неосъзнато прелитаме в първата си година, в която можем спокойно да се похвалим, че се настанихме трайно в българските медийни среди, за да ви показваме основно приятната страна на живота. Стараем се да не ви спестяваме и обществено значимите събития, които касаят всички ни, било то волю или неволю.

Залагаме основно на мъжката аудитория, но дори за миг не забравяме, че там някъде дамите сте една доста солидна част от читателите ни.

Бихме искали да благодарим поименно на всеки един от вас, но за жалост няма как. Така или иначе искаме да изпратим личните си поздрави към всекиго, който поне веднъж е решил да разгоди мишката си из страниците на сайта ни. Поздравяваме и онези, които не ни харесват, защото знаем перфектно, че няма нито едно нещо на света, който да се харесва на всички. Важното е да си отдаваме взаимно уважение, тъй като то е единственото, което всеки един човек на света заслужава.

Поздрави от бъдещето! Поздрави от онова място, към което каним всички, за да ни последват и заедно да прекрачим прага към по-добрите дни. Дано в следващите 12 месеца имаме повече поводи за усмивки, отколкото в предходните и по-малко отколкото в последващите! Честита Нова Година (на патерици)!

Автор: Десислав Янкулов