Три сестри получиха подаръци за $100 000 с хитър трик в интернет

Историята е доста любопитна, но е прекалено възможно мнозина от вас да са станали жертва на подобна схема като тази на Луси, Софи и Брукс.

Държа преди това да отбележа, че не става въпрос за никаква престъпна дейност, защото мъжете изпращат подаръци изцяло доброволно на момичетата, за да „плакнат“ очи. Идеята се нарича точно така „Плакнене“ (Rinsing).

Най-общо казано „плакненето“ представлява изпращане на подарък, в замяна на който момичетата обещават, че ще пускат свои предизвикателни снимки в мрежата, на които всички ще могат да се радват.

Трите британки признават, че са получили по пощата най-различни подаръци от лаптопи, таблети, чанти, обувки, козметика, цветя и дори огромна трапезна маса. Сред подаръците имало и купища поздравителни картички на обща стойност около $22 000.

Дамите са собственици на салон за красота в Сейнт Албънс, Англия и точно по тази причина за тях не представлява никаква трудност винаги да изглеждат перфектно.

Успехът на момичетата не ги изненадал, тъй като те продължават в същия дух, но този път заявявали какво точно искат да получат, за да не им се повтарят подаръците.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Memes