Ann-G пусна готина песен, но с пошъл клип

Една от най-известните рап изпълнителки в България – Ann-G, промотира през уикенда новата си песен „Push“ с видеото към нея и макар парчето да става за слушане, малко трудно се приема на гледане.

На пръв поглед всичко е налице – рейсърски бийт, яки мацки, състезателни коли и полицейско преследване, но е по-добре на теория, отколкото на практика.

Текстът е изцяло на английски, което допринася много за евентуалното популяризиране на парчето на международната сцена, но в него не става толкова въпрос за автомобилни състезания, колкото за доминантната жена, която „иска да кара мъжете като спортни коли“.

Във видеото се появяват няколко много красиви момичета, които по-запознатите ще разпознаят като едни от топ танцьорките в България в момента, но за жалост не виждаме и кадър от това им качество.

Те просто стоят там и изглеждат добре в костюмчета, които са типични за ролите, които са им дадени, а именно на красавиците от пистите за моторни спортове.

Мъжкият фактор също не е толкова внушителен, колкото сме свикнали да гледаме в подобни видеа. Татуирани батки си раздават валута край пътя, сякаш залагат на състезание из родните улици, но до такова не се стига. Единствено готино впечатление оставя сцената с дрифта в кръговото, но до там.

Полицията също не си изигра ролята адекватно. Уж, каращата с превишена скорост Ann-G трябваше грубо да бъде обискирана от органите на реда, а виждахме само как плахо един от униформените я потупва с три пръста по ханша или дупето, а минута по-късно се появяват колегите ѝ състезатели и я спасяват от ареста, но така и не стана ясно как.

Крайната ми оценка е, че песничката става за слушане, благодарение на инструменталния аранжимент, докато видеото е чиста пробва „боза“.

Автор: Десислав Янкулов