Миа Кхалифа – новата кралица на порното

Откакто Джена Джеймисън прекрати професионалната си кариера на порно звезда, през годините короната се разменя между редица секс бомби. Последната наистина голяма звезда от ранга на Джена бе Лиса Анн, но ето, че и тя вече е в пенсия. В чии ръце тогава е титлата? В на Миа Кхалифа, как в чии!

Ливанката вече направи година, че и повече в професионалния секс пред камера и за това време доказа, че не е просто гръмката нова звезда в бранша, а е тук, за да изгради истинска кариера и да се нареди до най-големите имена в историята на изкуството.

Родената през 1993 година звезда на пръв поглед не е кой знае колко по-различна от колежките си.

Циците ѝ са огромни, но силиконови, дупето ѝ е точно според американския стандарт за сексапил, а лицето ѝ има онзи екзотичен привкус, който винаги се котира в тези среди.

По-специалното в нея е произхода ѝ. Споменахме вече, че е Ливанка, но не отбелязахме, че е от Бейрут. Тя се мести в САЩ през 2000-та, когато е едва на седем, но местната култура попива бързо в нея.

Напоследък не е изненада, че жените от порното рядко са някои глупави кифли с пет думи в речника. Кхалифа има бакалавърска степен по история от университета в Ел Пасо, Тексас.

Професионалната ѝ кариера на порно звезда започва през октомври 2014. Тогава тя работи в ресторант за бързо хранене и един клиент се приближава към нея, за да ѝ направи предложение, което ще разтърси света ѝ и този на мастурбаторите по цял свят. Нужни си само 2 месеца в индустрията, за да достигне до абсолютния връх в бранша. PornHub традиционно в края на годината обявяват кои са най-популярните порно звезди в сайта им и на 28 декември 2014 името Миа Кхалифа блести над всички останали.

Измина година от феноменалния ѝ успех и тя все още е на това място. Е, чисто статистически Лиса Анн продължава да държи короната, но фактът, че е в пенсия по някакъв начин я освобождава от правото да е кралица.

Миа Кхалифа достигна такава популярност, че дори е възпята в едно рап парче на Timeflies, което можете да чуете по-долу.

И все пак тя не се радва на всеобщата любов на публиката, защото в родината ѝ са отвратени от професията, която си е избрала и дори в началото е получавала смъртни заплахи, ако не спре да снима порно. Дори семейството ѝ в момента не е в добри отношения с нея, което идва като доказателство, че славата винаги си идва с цена.

Автор: Десислав Янкулов