Кучешката не е просто поредната секс поза

След мисионерската това е и най-популярният начин за правене на секс сред хората. Мнозина го правят точно така, но малцина са онези, които са напълно наясно с качествата на тази поза. Не се притеснявайте! Точно затова сме тук и да ви обогатим по още един не до там полезен начин.

  1. Така получавате един от най-добрите начини за стимулиране на G-точката.

    Смята се, че при повечето жени това специално място е на горната стена от към корена на влагалището. Когато я яхвате, упражнявате най-голям натиск точно там.
  2. Кучешката е само част от групата на „задните“ пози. Там влизат още наведеното куче, жабката, лъжичката, обърната ездачка и още много други.
  3. Древните римляни и гърци са възпявали позицията в своите песни, псалтири и дори са я изобразявали в скулптури и картини.
  4. В музикалното изкуство се срещат над 1600 различни парчета, който възхваляват тази секс поза.
  5. Не само кучетата се чифтосват по този начин. Конете, камилите, жирафите, слоновете и още стотици го правят само така.
  6. Има и много, които не могат така – китове, делфини, паяци… дори шимпанзетата не са ѝ големи фенове, въпреки че понякога разнообразяват така.
  7. Кучешката не е предназначена само за вагинален секс. По-екстравагантните от вас трябва да знаят, че няма по-добра поза за анален.
  8. 44% от мъжете и 36% от жените правят анален секс точно с помощта на кучешката.
  9. Различни проучвания сочат, че мъжете сме влюбени в тази поза и в един огромен процент я смятаме за любима. Хем дупето е на пангара, хем циците са на една ръка разстояние.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan