На мъжете ни е нужно прекалено малко, за да ви харесаме, дами

Съвременната жена изпитва милиони колебания за това дали ще се хареса на един мъж, с което усложняват много човешките взаимоотношения. Жена от XXI век иска не само стегната фигура, но и кариера, самостоятелност, поемане на отговорност, но и споделянето на такава, вземане на решения, взаимоотношения с останалия свят и т.н. Оказва се, че всичко това не е нужно да присъства на куп, за да си намери всяка жена подходяща партия.

„Мъжете сме просто устроени същества.

Виждаме цица – натискаме „Харесва ми“!“:

  • Една огромна част от мъжете предпочитаме жената до нас да е просто красива. Едно стегнато дупе или чифт перфектни цици са в състояние да направят всичко останало незначително. За всеки влак си има пътници, но за този изглежда билетите никога не стигат.
  • Драмите са нещото, което се слави с най-малка популярност, въпреки че повечето жени ги обичат. И все пак има мнозина там някъде, които на драго сърце приветстват поредната вечер, в която се вдига скандал, за дето е закъснял за 10 минути след работа. Просто винаги ще има такива, които искат да правят живота си интерес с викове и крясъци.
  • От еманципацията на жените насам мъжете сме присвоили някои по-женствени похвати във взаимоотношенията. Все по-често се срещат случаите, в които мъжът е инициаторът на гушкането след секс, дългите разговори до късно през нощта и желанието просто за прекарване на време заедно без да се търкалят в леглото. Това в огромна степен сближава двата топа и допирните им точки.
  • Жените, интересуващи се от спорт, с всяка следваща година стават все повече и повече. Това е още един фактор, който би бил достатъчен на всеки мъж. В забързаното ни ежедневие ни остава все по-малко време за споделяне с приятели на по бира пред неделното дерби. Ако у дома вече имаме с кого да си кажем наздраве и да изругаем два-три пъти в един глас по адрес на телевизора, тогава нещата изглеждат наистина добре и обещаващо.
  • Свирките вече не са най-важното качество на една жена. Мъжете отдавна сме се примирили с факта, че малцина са онези магьосници, които умеят да въртят най-доброто фелация в града. Обикновено въпросните са част от професионалните свирачки, така че и не искаме точно те да ни правят сутрешното кафе. Важното е дамата да има желание да се учи и ти да си дам, за да се наслаждаваш на прогреса ѝ.
  • Ерата на патриархата си отминава, за да направи място на матриархата. Замислете се само, колко яко е било, когато родителите ви са се грижили за всичко вкъщи. Единственото, което се изисква на днешно време от теб, е да изпълняваш съпружеските си задължения, да сготвиш в седмицата една-две манджи и два пъти в месеца да пускаш прахосмукачка и пералня. В замяна получаваш човек, който се грижи за финансите, оправя проблемите у дома и взема редица от важните решения в домакинството.

Изводът, скъпи не толкова нежни половинки, е, че вие сте причината мъжете да снижим толкова много стандартите си за идеалната жена. За хубаво или лошо, това си е така и ние не се оплакваме, а се адаптираме. Адаптирайте се и вие, ако все още мислите, че понякога имате нужда от две силни ръце и рамо, на което да поплачете през „специалния си“ период.

Автор: Десислав Янкулов