Solar Christmas 2015 беше уникално парти

Столицата посрещна на 19 декември едно от най-големите си парти събития за годината с надслов Solar Christmas 2015.

Victor Calderone и Fedde Le Grand бяха хедлайнърите на концерта. Не, не си мислете, че са пускали един след друг, защото организаторите от Yalta Club се бяха погрижили да запазят две от залите в Inter Expo Center, където паралелно двама от топ диджейте в света да покажат на какво са способни.

Купонът започна рано вечерта на 19 декември с подгряването на някои от най-добрите родни дисководещи – Runo и Stefan Popov запалиха искрата в залата на Fedde, а Liubo Ursiny подложи подобаващо на Calderone. На двете сцени виждахме момичетата и момчетата от Secret Garden, благодарение на които добрата музика беше гарнирана и с нужната доза сексапил.

По непотвърдена информация, посетилите партито са били някъде около 15 000 души, всички от които бяха донесли със себе си най-доброто си настроение.

Аз, естествено, бях сред гостите на Solar Christmas, за да стана свидетел на първото в кариерата ми подобно събитие. Как се почувствах след него ли? Уникално! Никога не съм вярвам, че на подобно място бих се чувствал толкова добре и така искрено бих се забавлявал на музика, която дори не е сред любимите ми стилове.

Толкова много млади хора, толкова много красиви жени, толкова много добро настроение и толкова много положителни емоции събрани на едно място не си спомням от кога не бях виждал. А не е като да не съм имал възможност да посещавам концерти и партита.

Накрая бих искал да отправя и малко критика, защото, ако всичко беше идеално, нямаше да е истина, а щеше да е просто сън. Организацията по влизането в Inter Expo Center беше отвратителна. Винаги съм адмирирал мерките за сигурност, но те не бива да са изцяло за сметка на всичко останало. Пред единствения вход за купона се извиваха стотици метри опашки и отгоре на всичко нямаше хора, които да се грижат за реда, защото не бяха един и двама онези, които предредиха чакащите. Признавам си с болка на сърцето, че самият аз дори се възползвах от дързостта на хората, с които отидох на партито.

Друг огромен минус бяха и наркотиците. Толкова много наркотици… За миг си се представих във филм с Ал Пачино и сякаш имах чувството, че стоя сам в море от химикали. И все пак, ако беше преди 10 години, щях много да се смутя, но сега… Сега явно разбиранията ни са толкова извратени, че не виждах нещо чак толкова отвратително. Да, то е отвратително, но не и до такава степен, че да стана и да си изляза, както бих направим години по-рано.

Хубавото бе, че въпреки всичко нямаше нито една жива душа на Solar Christmas, която да не си прекарваше уникално. Поздравления за личния ми купон на годината! Ще чакам следващия с нетърпение!

Автор: Десислав Янкулов