Истинският мъж според Том Форд

За тези които не знаят, Том Форд е един от най-влиятелните дизайнери в днешно време. Неговият усет към модата, страхотни дрехи и стил са вдъхновили милиони, а той определено знае това-онова за стилния начин на живот.

Повлияни от мъдрите съвети на г-н Форд, TheMainline ще ви запознае с някои от най-важните и необходими неща за един по-стойностен и изпълнен с класа живот.

Чувство за хумор
Ако не можете да я разсмеете или ако не можете да видите забавната страна на живота, то вие определено не сте този завършен тип човек.

Трябва да живеем в пълния смисъл на думата, радвайки се и на най-малките неща, които ни поднася живота.

Добра информираност по важните въпроси
Не е необходимо да следите медиите нон-стоп, но отделяйте малко време за да се информирате за заобикалящата ви среда, най-малкото за да можете да участвате пълноценно в разговор.

Човек трябва да спортува
Физическата дейност е от изключително значение за един уважаващ себе си мъж, а и жена. Затова намерете спорт, който ви харесва и започнете да го практикувате.

Пинцети
Знам колко странно звучи, но това не означава непременно, че трябва да си като онези „пеперудки“, които си оформят веждите по-добре от гаджето си. Тук говорим за нещо съвсем различно. Ако имаш амбиции да бъдеш успешен, което мисля, че е нормално за истинският мъж, то имай предвид, че доста често ще се срещаш с хора, които най-вероятно ще те гледат в очите и няма да е много приятно ако имаш моно вежда, която да разсейва събеседниците ти. Помисли върху това!

Истински парфюм, който да подчертава твоето Аз
Колкото по-рано намерите точния аромат, толкова по-добре! Жените харесват добре ухаещите мъже. Обаче, никога, ама никога не прекалявайте с парфюма!

Добре скроен тъмен костюм
В живота на един мъж винаги има момент, в който трябва да изглежда изискано. Вече не си пубер и е по-добре да се сдобиеш с поне един изискан костюм.
От личен опит мога да кажа, че не е оферта да се разчита на готови модели, които да свалиш от манекена и да се намъкнеш в тях. Харесай си модел, плат и добър шивач. Отиди да ти скроят нещо по мярка, което да ти стои наистина добре, защото повечето магазински неща ще ти стоят като на свинче звънче.

Чифт класически обувки с връзки
Модерният мъж трябва да има поне един чифт класически обувки. Не е необходимо да се хвърляте на най-скъпото, но едни 200-300лв. ще заминат ако искаш да си намериш нещо добро.

Добре изглеждащ блейзър
Има много случаи, в които можеш да носиш блейзър или спортно палто.

Перфектен чифт тъмни дънки
Знаеш, че дънките са предпочитани от масите хора, защото са удобни и небрежни. Ако имаш достатъчно добра фигура, едни прави дънки с подходяща риза ще те направят изключително прилежен и стилен, без да се натрапва.
Искам да поясня, че всякакъв тип дънки с разни прорези по колената, протъркани крачоли и ултра слим фит, са просто недопустими за твоя гардероб.

Винаги нови чорапи и бельо
На всеки 6 месеца ги заменяйте с нови.

Стилен часовник
Има аксесоари, които никога не излизат от мода.
Още от благородническите времена часовниците са аксесоар към един мъже, които никога не излизат от мода. Затова е хубаво да си набавиш поне два – един елегантен и един ежедневен.

Очила по мярка
Това вероятно е един от най-подценяваните аксесоари, но очилата могат да бъдат черешката на тортата, придавайки завършен вид на цялостното ти Аз.

Перфектни зъби
Не само зъбите са важни! Ако днес не се изкъпеш, може и никой да не забележи, но ако не си измиеш зъбите, ще! Личната хигиена е нещо, за което не мисля, че трябва да пишем. Това се научава в първите седем и ако го чуваш сега от TheMainline означава, че много си я закъсал, друже!

п.с. Никога не правете компромис със себе си! Никога не избирайте най-евтиното – избирайте неща по мярка и на достъпни за вас цени.