Мъжки хороскоп

В най-сгъстената празнична седмица ни предстоят само хубави неща. Христос може да се е родил, но за мнозина от вас ви предстои зачеването на малките Гошко, Марийка, Иванчо, Петърчо, Цветелинка и така нататък.

  • Овен – Овните ги чака, освен много ядене и пиене, и много работа и пот. Ще ви се наложи да се пришпорите малко тази седмица, защото още в четвъртък сте в отпуска, която ще трае чак до късните дни на първата седмица от 2016.

    Загрявай всяка сутрин добре, че да не вземеш да разтегнеш някой менискус.
  • Телец – Отивамеее на кОпооон! Понеделник ли? Кой ти работи в понеделник, когато вече е 21, а виното се лее в литри, скарите цвърчат на всеки ъгъл, а дървата в оджаг горят ли горят. Оставяй работата на работливите, защото ти си от яжлийте.
  • Близнаци – Малко може да ти е изморено, но хубавичко ще се заредиш след два-три дни. Кажи на баба ти да ти извади онези разтегливите панталони за Бъдни вечер, че да не ти се налага да отпускаш колана на ръчна.
  • Рак – Не си и помисляй да се караш точно сега с гаджето. По празниците е време за хубави емоции. Случай я, когато ти говори, кимай одобрително с глава и ѝ кажи, че би искал да се разбирате повече с майка ѝ. Най-вероятно всичко ще е лъжа, но е лъжа в името на доброто. Нали не искаш в нощта на Коледа да се гушкаш само с възглавницата?
  • Лъв – Толкова ще ти е спокойно и лежерно, че на моменти ще ти се прииска да живнеш малко, но няма да имаш сила. Най-много да можеш да се протегнеш за телефона и дистанционното на телевизора, за да правиш обичайната празнична гимнастика с пръстите.
  • Дева – Всичко ще върви по вода. Задачите ще си ги преизпълниш за нула време и ще имаш предостатъчно от него, за да го пилееш с близки и роднини, с които не си се виждал от месеци. После ще имаш истории за разказване.
  • Везни – Не се отпускай преди гонга да е ударил. Много е важно да запазиш концентрация точно в тази седмица и да си позволиш да се размекнеш чак на Бъдни вечер. Повярвай ми, защото това ще ти се отрази много на работата за в бъдеще.
  • Скорпион – Свободно време ли? Какво е това, пита? Да, наистина няма да го имаш. Ще следваш стриктно графика си до самия уикенд и всички допълнителни неща ще трябва да ги оставиш за малкото дни между Коледа и Нова година. Не се притеснявай, ако някоя задача остане за през 2016.
  • Стрелец – Не искам да съм източникът на клюки, но тази ще ти хареса. Шефът в крайна сметка е решил да отпусне свитото си сърчице и да ти даде коледен бонус. Няма да е кой знае какво, но пък с него насреща определено е сериозен напредък.
  • Козирог – И какво сега? Яко ли е да си раждан на една дата с Исус Христос? Как няма да е яко! По-голямата част от света сяда на специална вечеря за деня, в който си се пръкнал на този свят. Само гледай да не забравиш почерпката, че и ние душа носим.
  • Водолей – Време е да спреш да мислиш за малко за себе си и да помислиш за другите. Това е и времето от годината, в което е по-важно да даваш, отколкото да получаваш. Няма много да се охарчиш, ако отделиш едни 100 лева и купиш малко сладкиши за местния дом за сираци.
  • Риби – Седмицата ще мине точно според плана ти. Ще свършиш рано работа в сряда, ще се прибереш вкъщи при семейството, ще се насладиш на редките вече моменти, в които сте заедно и всичко ще е както преди. Е, поне за няколко дни. След това отново в сивото ежедневие…

Автор: Десислав Янкулов