Сериозен скандал на Мис Вселена 2015

Невероятно е как дори един такъв професионалист, какъвто несъмнено е Стив Харви, може да сгафи толкова жестоко на най-престижния конкурс за красота в света.

Събитието за Мис Вселена 2015 се състоя в Лас Вегас, Невада и всички предпоставки бяха на лице, за да може светът да короняса най-красивата жена за 2015. Момичетата бяха прекрасни, гостите бяха уникални, а настроението беше перфектно или поне до най-важната част от церемонията.

Харви трябваше да обяви имената на победителката и нейните подгласнички, но отваряйки плика той прочита името на колумбийката Ариадна Гутиерес Аревало. Започва се официалното награждаване и дори ѝ бива сложена короната, когато водещият излиза отново и се извинява за недоразумението, тъй като за победителка всъщност е била избрана Пиа Алонсо Вурцбах от Филипините.

Очаквано настава сериозно смущение в публиката и самите участнички. Направо не ми се мисли, какво е чувствала в този момент 21-годишната представителка на Колумбия, когато миг след успеха е трябвало да се раздели с короната си.

Добрата страна на нещата е, че виждаме подобно неща да се случва на най-висшите нива в модата, защото, ако беше станало нещо подобно в България, мигновено щяхме да го определим за „българска работа“. Е, ето че никой никъде не е защитен от гафове, та дори и на Мис Вселена.

Автор: Десислав Янкулов