Баща пресъздаде „Елф на рафта“ с 4-месечното си бебе

На пръв прочит може и да ви звучи малко смущаващо, но не е така. Сега ще ви обясня защо.

В Америка хората си имат традиция, която разказва историята на малко елфче, което заживява в дома ви в последния месец преди Коледа. Елфчето се грижи къщата ви да е добре защитена от зли духове и караконджули, за да може децата да се насладят на наистина щастливи и весели празници.

Алан Лаврънс е баща на 6 деца, който се занимава професионално с фотография. Тази година Алан е решил да пресъздаде през своя поглед традицията с „Елф на рафта“, защото според него е малко смущаваща самата история, а не бива да е така.

В семейство Лаврънс най-малкият член е 4-месечният Рокуел. Бебчето е толкова малко и сладко, че родителите решили, че би било забавно, ако го облекат в елфски дрешки и разиграят комикс с фотографии по „Елф на рафта“.

Резултатът от труда на Алан и съпругата му е невероятен! В личния блог на мъжа всеки ден се публикува нова снимка от приключенията на малкото елфче и така до самата Бъдни вечер.

Блогът се намира на адрес http://thatdadblog.com/2015/12/15/the-elf-that-came-to-live-with-us/, ако искате да проследите случващото се от ден първи до Коледа.

Ето ви сега и малко снимки:

Автор: Десислав Янкулов