Какъв характер си според кафето, което пиеш

Кафето е напитката с която казваме добро утро. Всяка сутрин мнозина от нас пият кафе, като повечето пъти, си взимаме от машина или магазина до нас. Въпреки, че понякога може да си поръчаме кафе, което не ни е най-любимото, ни се опитваме да го направим такова, като му добавим захар, мляко, определим дължината на кафето и други подробности. В действителност всеки човек си има любим вид кафе.

Оказва се, че кафето се определя по характера. Ето какво имаме предвид.

it_s_always_coffee_time_by_dinabelenko-d8joyxy

Еспресо,  ристрето, допио

Тези по силни напитки са популярни сред реалистите, консерваторите и крайно праволинейните хора. Тях е трудно да ги убедиш в нещо, взимайки решения, те се ръководят само от своите принципи. Но пък винаги може да се разчита на тях.Любителите на това питие често предпочитат луксозни автомобили, строг стил, класическа музика.

Лате, еспресо макиато

Сладките напитки предпочитат хора, обичащи публичността. Те имат хубаво чувство за хумор. Често са душата на компанията и се ползват с голяма популярност сред противоположния пол. Вечер си порекарват времето весело навън. На сърце са им танцувалните ритми, шумните купони и храненето в ресторанти.

Капучино, виенско кафе

Това са кафета за романтиците, мечтателите и всички у които чувствата преобладават над разума. Често те са с добро сърце, открита душа и ценят честността в околните. Мнозина любители на тази идеално балансирана напитка преподичтат да живеят край морето, да слушат качествен поп и да хапват сладко.

Американо

Почитателите на американо са рационални и предпочитат да взимат от всичко то живота. Те винаги успяват, търсйки най-краткия път до целта, по принцип са успешни. Обичат бохемския начин на живот, изисканата музика и спортните автомобили. Такива личности избягват да живеят в центъра на града, защото не понасят шума.