Малките цици също имат някои предимства пред големите

Вече е ясно, че размерът определено има значение. За хубаво или лошо е така. Масовото мнение е, че циците са по-хубави, когато са по-големи, но дали това е на 100% вярно? Естествено, че не! Малките гърди също имат своите плюсове. Ето ги сега и тях:

  1. Намирането на подходяща връхна дреха става далеч по-лесно – Единственото, от което жената с малки цици може да се лиши, е рокля без презрамки, защото при тях е ключово да има какво да ги държи.

    Всички останали връхни дрехи пасват идеално, защото няма какво да опъва копчетата.
  2. Храненето е по-лесно – Нали знаете, какво е да се храниш, когато шкембето ти е по-голямо? Същото е и с големите цици, но с една педя по-близо до лицето ти или с други думи – полезрението ти е още по-ограничено. Малките цици не позволяват да се окапват по-лесно и не създават допълнителни пречки, когато се навеждат за падналата вилица под масата.
  3. Сутиенът не е задължителна част от бельото – Жените от цял свят се оплакват от нуждата постоянно да са със сутиен, защото циците им в противен случай ще се веят на свобода. Малките гърди от друга страна обичат сутиените само през зимата, за да им топлят, не за друго.
  4. Малките дрешки са силен коз пред мъжете – Мъжете по някаква странна причина се възбуждаме много, когато дрехите на жените са тесни. Ако случайно на простора видим едни малки сладки сутиенчета, веднага ни става готино и си представяме, че всичко е малко и тесничко…
  5. Проблемите с кръста ги няма изобщо – Почти няма жена с голям бюст, която да не се оплаква, че ѝ тежи на кръста. Девойките със скромни дадености в тази област се наслаждават на далеч по-изправена стойка и уверена походка.
  6. Не се срещат пречки по време на спорт – Да, за нас мъжете е удоволствие да гледаме как чифт големи цомби се подмятат на пътеката във фитнеса, но за притежателката на млекокопите е истински кошмар, когато трябва да овладяват своеволията на гърдите си. Момичетата с по-малка гръдна обиколка се фокусират изцяло върху тренировката си без дори да забележат, че зърната им гледат на всички посоки.
  7. Сънят е далеч по-удобен – Повечето хора спят по корем, а мнозина дори с ръце пред гърдите си. Малкият бюст дава свободата на избора в леглото. По гръб, настрани, по лице.. всякак. Стига да ѝ е удобно.
  8. Зяпачите остават зад гърба – Хубаво е, когато има кой да те загледа, казват мнозина, но понякога им идвало в повече. Особено неприятно било, ако някой не спира да гледа в деколтето ти, докато си говорите. Ако деколтето е празно, ще има го има дежурния поглед или два и след това разговорът може да продължи нормално.

Автор: Десислав Янкулов