Ето коя е най-силната ерогенна зона при жените

Ако си мислите за врата или областа на корема и бедрата, ще ви изненадаме. Оказва се, че много жени обожават нежното докосване на сгъвките зад колената. Причината за това е, че зад женските колене има множество нервни окончания и ако се стимулират, могат да предизвикат невероятно удоволствие. Всъщност, тази ерогенна зона присъства и в древния индийски текст за сексуалното поведение – „Кама Сутра“, където се препоръчва натискане и галене на коленете на партньора, но по времето, когато луната наближава пълнолуние.

Съвети от сексолог към мъжете за най-добра стимулация:

 „По време на любовната игра, когато целуването е в разгара си и двамата вече сте съблечени, сложете половинката си да легне по корем и прокарайте бавно език по меките сгъвки зад коленете и по задната част на бедрата. Целувайте, ближете, хапете нежно и галете – тя ще бъде впечатлена  от вас!“

Освен това, има доста жени, които са споделили на специалистката, че достигат до оргазъм, когато използват вибратор, с който галят зоната зад коленете си. Както винаги обаче, и в този случай нивото на удоволствие зависи от конкретния човек. Затова след секс трябва самите жени да дадат оценка от 1 до 10 за това доколко са се наслаждавали на новите еротични похвати, съветват сексолози .

Ако дамата не е кой знае колко ентусиазирана, или изражението на лицето й казва само „не беше лошо“, то значи коленете просто не са нейната гореща зона. В повечето случаи обаче, женското мнение за „играта с коленете“ е доста положително.