Нормален пич се опитва да копира най-сексапилния мъж в Instagram

И резултатите са наистина забавни. Наистина!

Мъжът, за който говорим, се казва Зак Корнфиълд и той е автор на едно забавно предаване, наречено „Адски свободен“ („Single as Fuck“).

Там той се опитва комично да представи живота си и причините, поради които си няма приятелка. В последния си епизод той се опитва да копира един от най-сексапилните мъже в IntagramБрок О’Хърн.

1.4 милиона последователи би трябвало да говорят сами за себе си, че Брок е истинска мокра женска мечта. Той висок, мускулест, с дълга коса, сини очи и така модерната в последните години брада.

Зак е абсолютната му противоположност. Той е слаб, плешив, носи старовремски очила и неслучайно се слави с отрицателния си успех сред жените.

За да поправи последното, Зак се консултира с един от основателите на популярен уеб-сайт за запознанства. Той му казва, че профилната снимка и останалите такива са десет пъти по-важни от това, което пише в самия профил. Или по-точно: „Едночасова фотосесия е много по-важна от 10 часа в обогатяване на информацията в профила ти.“

Това кара Корнфиълд да се свърже с О’Хърн, за да се опита да попие малко от магията, която го е направила толкова популярен сред жените в интернет.

Секссимволът му дава няколко бързи съвета, най-важният от които е, че никой не може да ти даде ясна и точна формула, по която един мъж да се води, за да се хареса на всички жени. „Всеки е секси по свой си начин.“ – казва Брок, споменавайки, че също си няма гадже, за да докаже думите си.

В шеговитата страна на шоуто Зак копира някои от най-харесваните снимки на Брок в Instagram, но резултатът е много разочароващ. Истинският успех идва, когато Зак започва да се държи свободно и като самия себе си. Точно тогава неговите снимки стават това, което той винаги е искал.

Вижте видеото от предаването „Адски свободен“, за да се посмеете и да се поучите от двамата:

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan