Празнувай по свой начин с песните на Jack

Jack Daniel’s те вдъхновява да следваш своите правила по празниците, като разчупиш клишето

Всички искаме да бъдем от хората, които следват собствени правила и вършат всичко по свой начин. Но понякога се нуждаем от някой, който да ни вдъхнови да счупим рамката. Някой, който може да направи дори Коледа по-автентична и наша.

Джак Даниел знае как да прави нещата по различен начин и историята му е доказателство за това.

Със сигурност празниците са предизвикателство да бъдеш себе си без клишета и предварително начертани рамки… но и без това Джак никога не е вършил нещата по лесния начин.

От  подаръците за близките до създаването на празнична атмосфера по наш вкус, изборите са неразделна част от Коледа. Същото важи в още по-засилена степен и за музикалният фон, който упорито остава същият година след година.

За да вдъхнови последователите си да празнуват по свой начин, тази година Jack Daniel’s създава собствен вариант на най-известните коледни хитове и познати до болка мелодии.  Музикантите, които се захванаха с нелеката задача да пречупят празниците през своя поглед и партитура, са специално създадената група The Jacks, сред които меломаните ще разпознаят гласа на Нуфри. А сред добре познатите песни, които изпълняват, са „Jingle Bells“ и “We Wish You a Merry Christmas”. Кавърите са придружени от алтернативни клипове, в които които клишираните коледни визии претърпяват напълно нов прочит, като зад камерата на режисьорското място застава екипът на Иван Москов.

Песните и текстът остават същите, но тонът, визията и настроението са различни.  Любопитна подробност е, че всеки, желаещ да персонализира песните, като добави свое послание преди началото на клипа, може да го направи тук. За да усетим Коледния дух в нова опаковка без изтъркан захаросан ентусиазъм. Защото най-добрият начин, по който да празнуваш празниците, е твоят собствен. И Джак знае това най-добре.
The Jacks — Jingle Bells

The Jacks — We Wish You a Merry Christmas