Защо вагината е по-добра от пениса, според жените

Ето тук вече сме афектирани! Колежките от Cosmopolitan изпъчиха с един материал, в който обясняват как и защо вагините им са по-добри от нашите пениси. Ще се караме, дами! Но не прекалено, защото, като се замисля, май и ние харесваме повече вагините. Я да видим сега какви са вашите доводи, защото подозирам, че нашите ще са съвсем различни.

  1. Вагината може да повдига тежести – По света дори има места, на които се организират състезания по вдигане на тежести с вагина.

    Рекордът до момента се държи от жена, която успяла да повдигне тежест от 13 килограма. Обикновени жени пък се хвалят, че не им представлява проблем, ако искат да вдигнат някакъв плод, бутилка или дори сърф. Пенисът можел да вдигне само себе си… Ми не е малко!
  2. Клиторът има два пъти повече нервни окончания – 8000 срещу 4000… Неприятна статистика. И за да ни стане още по-неприятно, дамите ни напомнят, че останалата част от половия им орган има още 15 000 нервни клетки. Та, кой трябваше да изпитва по-голямо удоволствие от акта – ние или те?
  3. Вагината може да изпитва поредица от оргазми – Не стига, че продължителността при жените е в пъти по-дълга, ами и може да си направят серия. А ние сме обречени на едно премижаване за 5-6 секунди и можем спокойно да се обърне и да подремнем.
  4. Менструалната кръв служи за лечение на сърдечна недостатъчност – Първоначално си помислих, че тук вече преувеличават, но с изненада открих, че наистина това е доказан научен метод. В клетките на менструалната кръв имало и такива, които с лека химична обработка можели да се приложат към сърцето и да му помогнат да се регенерира. „Вкусно и полезно“, както гласеше някаква реклама.
  5. Вагините имат самопочистваща функция – Ето от къде идвала идеята за самопочистващите се печки със свръх висока температура. Влагалището разполагало с някаква си киселина, която убивала бактериите, които търсели подслон на някое влажно и топло местенце. По тази причина лекарите препоръчвали женското „коте“ да се мие само с вода, защото на него сапун не му трябва.
  6. Нивата на pH във вагиналните сокове са същите, като при виното – Според мен това няма никакво значение, освен че до някъде обяснява, защо всъщност обичаме толкова да се лигавим там долу.
  7. Вагината може да заклещи пениса в себе си, ако иска – Лошо! Идеята, за какъвто и да е затвор, е потискаща! Вече никога не бих се доверил с лека ръка, на която и да е. Ами, ако реши да го стисне толкова силно, че да го откъсне? Не ми се мисли, чак!
  8. Мъжът може да бъде обезоръжен само с приличен удар в топките – Ако някой си мисли, че няма слабо място, мога да му кажа, че греши. По-беззащитна част от тялото ни едва ли може да има. Добре, че поне през зимата орехчетата се прибират на топло, че иначе направо не ми се мисли. А жените, какво?! Яйчниците им са по-добре защитени от сърцето.
  9. Вагините се разбират добре и с децата – Нали си виждал как жените си подават бебетата една на друга, а малките зверчета тъпчат като обезумели в слабините на всяка, докато им правят тъпи физиономии? Хайде сега си представи бебешкото хоро върху своите чаркове. Самата мисъл е болезнена, нали? Още една точка за вагините…

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan