Помагай си със секс играчки, ако искаш да е доволна

Не си мисли, че си единственият мъж, който никога не е успявал да я докара до оргазъм. Едно проучване сочи, че едва 30% от жените винаги достигат до голямото „О“, когато правят нормален секс с приятелите си. Останалите 70 имат два избора – да продължават да са така неефективни или да се постараят да изравнят статистиката.

Един от най-лесните и ефикасни начини е с помощта на секс играчки.

Грешно е да се мисли, че са ти пряк заместник. Те по-скоро са добрият съотборник, благодарение на който ще вкарваш повече голове и накрая ще обираш лаврите.

Разгледай някое от десетте предложения за уингмени и не се свени да ги включиш в игра, ако изоставаш в резултата.

  1. Jimmyjane Form 2 – Тази машинка има функциите на класически вибратор, но служи, за да стимулира срамните ѝ  устни, докато ти вършееш с любовната писалка. Има 4 степени на работа, непромокаем е и ще те лиши от схванатата китка, вместо да я кривиш в нескопосан опит да разтъркаш цветето ѝ.
  2. We-Vibe 4 Plus – Идеалният подарък за любимата, докато си в командировка. Защо ли? Защото е създаден, за да стимулира едновременно G-точката и клитора ѝ без дори да си на близо, за да го контролираш. Сваляш си само безплатното приложение и даваш команда на всяка от десетте функции, с които да накараш съседите да си мислят, че си е хванала любовник, докато те няма.
  3. Комплект превръзки и въжета – Доказано е, че неизвестното е онова, което предизвиква най-голяма възбуда в човешкия мозък. Благодарение на този принцип човечеството върви напред, водено от любопитството. Ще се изненадате какъв ефект би имала една обикновена превръзка за очите в комбинация с вързани за кревата ръце и крака. Всеки твой допир и целувка ще са изненада и ще карат нервните ѝ окончания да трепнат в очакване.
  4. Вибриращ патрон – Евтин и ефикасен начин, за да започнеш с експериментите в леглото. Размерите на тази машинка са малки, но нещата, на които е способна, са огромни. Има мек връх, които отива на правилното място, докато в останалата част избираш дали да вибрира при допир или да спазва една постоянна амплитуда.
  5. USB вибратор за G-точка – Класиката е еволюирала, за да удря там, където има значение и да не се занимаваш с глупави подмени на батерии. Зарежда се с обикновен USB кабел към компютъра, след което се прилага директно към влагалището с извитата част нагоре. Така щеш не щеш ще удариш точно в G-точката, около която се обединиха повечето учени.
  6. Стъклен дилдо комплект – Стъклените играчки са за малко по-извратените, защото те разкриват места в женското тяло, до които не всеки би искал да има поглед. Но пък онези, за които границата е небето, тези стъклени форми на изкуството ще се превърнат в любими. Задържайте ги само 20-30 секунди в дланите си, за да ги затоплите, тъй като през зимата допирът със стъкло не е много приятен.
  7. blueMotion NEX|2 – Дистанционната връзка никога не е била по-лесна или поне не за дамите. Ако си тираджия или пък често пътуваш в чужбина, но се страхуваш, че комшията може да топли мястото в леглото ти, тогава си вземи едно от тези и си осигури вечната признателност на съпругата ти. Разбирате се по телефона, че е време да си го постави, а всичко останало е в твои ръце. Дори да си от другата страна на земното кълбо, просто трябва да активираш апликацията и поемеш нейното удоволствие в свои ръце. Реално ще бъдеш композиторът на вибрациите на малката джаджа за нейното уникално изживяване.
  8. Вибриращо бельо – Това е една доста нашумяла мода за дамите, които трудно издържат целия ден без секс. Те си слагат бельото с малката приставка за клитора, а дистанционното дават на теб или си държат сами в другата ръка, с която не говорят по телефона. Така всяко място из града се превръща в любимото ѝ, защото може да хвърли води тогава, когато ѝ се прииска и то само с помощта на два-три бутона.
  9. Lily 2 – Удоволствие и за двама ви. Ако си си мислел, че играчките винаги са били само за нея – грешиш! Малката Lily е толкова мултифункционална, че просто трябва да си подберете подходяща поза и да я сложиш помежду ви, за да се наслаждавате на приятните вибрации, които създава. Ако искаш и в под душа можеш да я приобщиш, защото е 100% водозащитена.
  10. Pino – Ново поколение вибриращи пръстени. Сега той не само ще ти стисне пениса, за да задържи кръвта в него за по-дълго и да удължи удоволствието ти от акта, но и ще може да се върти според позата, която сте заели. Така клиторът ѝ винаги ще е на мястото си, за да се възползва от масажа, който предлага тази джаджа.

Автор: Десислав Янкулов Източник: MensFitness