Най-горещите брюнетки

Блондинките са жестоки, червенокосите са отмъстителни, а брюнетките са фатални. Или ако ги разглеждаме от положителната страна – блондинките са мили, червенокосите са страстни, а брюнетките и двете.

Въпреки че мъжете често залитат по блондинки и лесно се впечатляват от игривите отблясъци на червената коса, безспорно най-красивите и въздействащи жени в киното, музиката и модата са брюнетки.

От Джесика Алба с нейния фатален черно бял танц на пилон в „Град на греха“ през невероятната Кейт Бекинсейл, която се бие с върколаци, също толкова добре, колкото прави любов или Меган Фокс, покосяваща мъжете само с поглед, до Оливия Уайлд, друго синеоко изкушение с тъмна коса.

Всички те са брюнетки.

Но в тази класация на най-горещите брюнетки в шоубизнеса първите места заемат жени, превърнали се в класика. Латино дивата Дженифър Лопес, която излъчва страст с всяко свое движение е едва трета.

Втора в Моника Белучи, жена, чието име се е превърнало в синоним на класа и стил и в еталон за средиземноморска красота.

Разбира се първа е Анджелина Джоли, една от най-красивите и благородни жени, които светът някога е познавал. Приятно гледане.