Какъв трябва да си, за да излизаш с топ модел

Ха сега де! Ето нещо, върху което си заслужава да помислим и ако може да си дадем един хубав, ясен и точен отговор, защото кой не иска да го завива всяка нощ някоя красавица от кориците на мъжките, а и женските списания.

Нека първо помислим, какво харесват топ моделите:

  1. Мъжът да изкарва повече пари от тях – Все пак тя взима по 10-15-20 хилки на корица, а ти с твоите 800 лева на месец не можеш да се класираш, ако искаш и едно селфи да си направиш с нея.
  2. Мъжът да изглежда поне толкова секси, колкото и тя – Ще иска да те показва по разни партита и някак би било смешно, ако сте в ролята на Красавицата и Звяра.
  3. Мъжът трябва да е мократа мечта на жените – Тя е мократа мечта на мъжете, значи и ти трябва да си в същата роля за нежната половина на света.

    Разбирай – преси, бицепси, трицепси и така нататък. Ти си толкова важно завоевание за нея, колкото е тя за теб.
  4. Тя харесва джентълмените – Не можеш да си красив, но безмозъчен. Питайте Джони Браво. Той ще ви каже, че е най-якият пич на света, но комплименти от рода на „Имаш страшен балкон“ не вървят при топ моделите. Не, че те обикновено са с трицифрено IQ, но са заобиколени от магистри по право, бизнес администрация и международни отношения.
  5. Луксът ѝ е професия – Заведеш ли я в студентското си общежитие, да знаеш, че и обувките няма да си събуе. До преди два часа са я обгрижвали гримьори, фризьори, масажисти и какви ли още не в някои от най-луксозните хотели, спа-центрове и клубове, а ти искаш тя да остави чантата си от Philipp Plein на счупения стол с номера на стаята на гърба? Няма как да стане.

А сега, какъв трябва да си, за да склони тя да излизате и освен това да иска да се задържите по-дълго време заедно:

  1. За мъжете най-вече се съди по професията – Да, ако си зъболекар, ти най-вероятно имаш достатъчно пари, че да ѝ осигуриш високия стандарт на живот, но зъболекарите рядко са готини. Виж, бизнесмен, който управлява голяма фирма с хиляди служители, е далеч по-апетитна хапка. Музикантите и актьорите също се котират добре, въпреки че невинаги са сред най-заможните, особено в България. Ако пък и ти си модел, тогава може да се окаже, че сте си идеални.
  2. Трябва да обичаш природата – Няма жена, която да не обича да обикаля света, камоли да има такъв топ модел. Те обикновено са рекламни лица на различни природозащитни организации и имат свои собствени фондации за спасяването на тропическите гори. Ако си хвърляш цигарата през прозореца на колата, има риск да получиш плесница и то докато шофираш. А не си и помисляй да ѝ споменаваш, че мразиш малките кученца.
  3. Банята в дома ти е най-важното място – Щом можеш да си позволиш кола за 150 бона, значи можеш да си позволиш и домашна помощница за 700 лева на месеца. Банята ти трябва да свети. Буквално! Това ще е първото място, което тя ще огледа внимателно, преди да е решила дали да си свали сутиена в спалнята ти. Жълтите петна по плочките, космите в мивката и напиканата тоалетна са огромни минуси, които можеш да компенсираш само с 25 сантиметра член. Да не говорим, че ще си спечелиш около месец, за да решиш проблема с банята.
  4. Трябва да ходиш по-често на културни мероприятия, отколкото по нощни заведения – Театрални постановки, концерти, опера, кино, галерии и така нататък. Може нищо да не разбираш от абстрактно изкуство, но трябва да си способен да различиш експресионизъм от реализъм.
  5. На шкафчето си винаги трябва да има книга, която да се сменя поне веднъж в месеца – И не си мисли просто да стои там за авторитет. Книгите са, за да се четат. Рискът тя да е чела нещо, което си избрал на случаен принцип в библиотеката, е огромен. Отделят по малко време всеки ден, за да прочетеш някоя класика или пък някой от новите бестселъри.

Автор: Десислав Янкулов