10 признака, че в нея харесваме само тялото ѝ

Франк Кобола е един от най-харесваните от дамите автори за Cosmopolitan, защото хем им говори мъжки, хем им поднася нещата по начин, който могат да приемат. Това наистина е едно сложно качество, което мъжът може да притежава. Аз едва ли го имам, та затова реших да ви представя думите на Кобола. Ето ги и тях, но една идея прекарани през моята призма:

  1. Никога не искаме да излизаме с нея преди 23:00 – Истинските срещи са правят далеч по-рано, а ние не искаме да я водим на такава.

    Във времето около полунощ се мисли основно за секс или да речем парти в някой нощен клуб, след който да се стигне до секс. Хубавото на клубовете е, че не е нужно да се говори много, а и да искаш трудно някой би те чул.
  2. Държим се повърхностно във всяко едно отношение – Никога не се опитваме да вникнем в думите ѝ, не искаме да се запознаваме с приятелки ѝ, не ни интересува къде е учила, какво е работила и т.н. Общите приказки са на почит.
  3. Разговорите ни отегчават – Очевидно нямаме много общо с нея. Тя си пада по художествени галерии, а ние по спорт, тя харесва оперна музика, а ние хаус, тя обича балкана, а ти морето. Разговорите в такива моменти са трудни, но ето, че все пак ги търпим в името на нещо друго.
  4. Отбелязваме хубавите неща само във визията ѝ – С каква рокля е за вечерта, прическата, обувките, бельото и т.н. Все физически неща. Ако и един път не сме я похвалили за държанието ѝ сред хора или да я подкрепим за мнението ѝ във връзка с Ислямска държава, значи пак мислим с долната, а не с горната си глава.
  5. Не ти се ходи по разни места с нея – В една нормална връзка хората споделям време и извън леглото заедно. Да речем на някое откриване на нов ресторант или посещение на вървежен клуб. Това значи да се показвате пред хората и да прокламирате отношенията си, а ти не искаш това, нали?
  6. Виждате се два-три пъти седмично за по едното чукане – Някак не ти се иска да е половинката ти на сватбата на братовчеда. Зоната в живота си, до която е допускаш, е само онази, в която цапате чаршафите и нищо повече. Таксито и газ към вкъщи.
  7. Разказваш постоянно на приятелите си за премеждията в кревата – Мъжете си споделяме точно по 1-2 пъти за игрите, които играем под чаршафите. Това важи особено за жените, с които навлизаме по-сериозно във връзката си. Ако ни е все тая, се опитваме да ѝ правим реклама за уменията, които притежава или е научила от филмите в PornHub.
  8. Тръгваш си рано, когато при среща видиш, че нещата не вървят към секс – Тя е приготвила вечеря, направила е салата, наредила е масата и е запалила ароматни свещи, но усещаш как си говорите за напълно асексуални неща. Дори след втората чаша вино продължава да те разпитва за брат ти и сестра ти. Омиташ набързо десерта и се понасяш към изходната врата.
  9. Искаш постоянно да правите различни извращения – Да, тя е отворена към новите неща, но всеки път да искаш да опитвате нещо неприлично, значи, че искаш устата ѝ да е заета повече с други неща, отколкото с приказки.
  10. Не проявяваш уважение към нея – Държиш се постоянно грубо и настъпателно, показвайки ѝ във всеки един момент, че всичко ще става, както ти кажеш. Да, ти си мъжът и тя очаква от теб да си такъв, но липсата на уважение говори, че си влюбен в циците ѝ, но мразиш кикота ѝ.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan