Благодарение на водата хората могат да живеят до 100 години

Kакво е водата за всички нас?

Факт е, че човек съдържа 80% вода. При загуба на 2% от течността се появява жажда. При загуба на 12% настъпва смърт. Тя е част от физическото ни здраве и силата на духа.

Какво трябва да знаем за водата. Всички сме чували, че тя има памет, а учени от Япония са го доказали.

Спрямо музиката, която пуснат или написаните думи оставени близо до водата молекулите на водата се променят и погледнато през микроскоп образуват прекрасни картинки от кристални форми. Водата реагира различно на включен компютър и телевизор като сменя кристалите си в различна форма:

„Когато пишем дума на листа и го доближим до водата, виждаме, че кристалите ѝ се променят. Това означава, че водата се изменя под въздействието на честотите, които свързваме с тази дума.‘‘ Учените правят експериментът, като пишат на колба с вода , , Ти си добър‘‘ , , Ти си глупак‘‘ , , Ти си красив‘‘. И при всяка дума кристалите се видоизменят според написаната дума.“

Къде на земята се намира най-уникалната вода?

Лечебната вода –  в Япония

Установено е, че в остров Окинава, Япония хората не боледуват, защото пият природна вода. Самата вода съдържа органични минерали от удивителни коралови острови. Тези хора са поставени в рекордите на Гинес.

Вода която дава дълъг живот – в Афганистан

Хомзакут е място в планините на Афганистан, и там хората живеят около 100 години. Учените се чудели на какво се дължи това, тъй като условията на живот там били ужасни. Причината била в това, че пият вода със съвършено различен характер, тя изтича при топенето на ледниците по стръмните склонове. По пътя кристалните ручеи набират енергия от Слънцето и камъните.

Какво трябва да направим?

Дотук казаното, мислим, че трябва да се грижим повече за водата, която пием. Не знам дали ще ни помогне, ако й говорим, „заредим“ я на слънце или й пуснем музика, но поне знаем, че ще променим структурата й. А защо да не опитаме?

ji5183e236