Една жена е длъжна да ти откаже три пъти преди да каже „Да“

Неписано правило, с което всеки мъж трябва да е запознат. Знайте, че имате право на 4 изстрела. Идеалният вариант е и тя да ви е харесала от пръв поглед и веднага да приема поканата за среща, но знаем, че не живеем в идеален свят, тъй че е добре да се съобразил с този малък женски трик, който показва, че в никакъв случай не е лесна, а и трябва да е сигурна, че си готов да се бориш за нея.

Жените обичат да се поставят в ролята на умрялата лисица, която чака плячката да нагази дълбоко в капана преди да я уловят.

Мъжете пък осъзнаваме, че ни чакат адски много неприятности, но всички те си заслужават, знаейки каква е наградата, която ни очаква в края.

Опитът ми, като обикновен мъж, а не някой красавец от рекламите за бельо, гласи, че се изисква най-вече търпение и упоритост, ако искаш да я спечелиш. В началото девойката тепърва те преценява – как изглеждаш, с какво си облечен, как се държиш пред останалите хора и т.н. След това идва твоят ред за патрон №1. Стреляш, канейки я да се присъедини към компанията ти за по чашка или две. Ако те отреже, без дори да си е казала името, тогава шансовете ти са нулеви, но, ако преди това успееш да научиш името ѝ и да разбереш с кого е дошла и дори да бъдеш представен, тогава отказът ѝ да те последва не бива да те учудва или натъжава. Това е просто част от играта, която трябва да се научиш да играеш. Най-добре ѝ пожелай приятна вечер и остани в полезрението ѝ до края на вечерта, за да имаш възможност да изстреляш и втория куршум.

Отказ №2 е положително насочен, ако успееш да ѝ вземеш някакъв контакт – телефон, социална мрежа и нещо подобно, но все пак тя реши да се прибере сама или пък с приятелките, с които е дошла. Достатъчно е всъщност да ти вземе телефона и да си изпрати покана за приятелство. За днес ти е пуснала достатъчно аванта, а сега е време да отидеш и да се похвалиш на аверчетата, че нещата вървят на добре.

Отказ №3 е най-ключовият, защото него тя ще го направи, когато я поканиш след ден-два на първа среща. 100% ще си е измислила недействителна причина, за да не дойде, а ти не прави грешка да ѝ предлагаш мигновено друг вариант за ден или място. Просто приеми нежеланието ѝ да се видите точно сега и ѝ кажи, че ще го оставите за друг път. Тя ще възприеме добре факта, че зачиташ личното ѝ време и пространство, което ще я накара още повече да те хареса.

В някой от следващите разговори по Messenger или WhatsApp ще си избереш нов момент, в който да ѝ предложиш да отидете някъде, за да излезете на официална среща. Ето тогава вече спокойно можеш да очакваш положителен отговор. Ако ли не – шансовете изобщо нищо да не стане са огромни и трябва час по-скоро да преустановиш мераците си към дамата, тъй като всяко търпение си има граница. Все пак е по-важно да уважаваш себе си, преди да уважаваш когото и да било другиго.

Автор: Десислав Янкулов