Къде ще сте на Нова година?

Все още ли не сте решили? Лошо. И все пак имам няколко иде, които е възможно все така да бъдат актуални, въпреки че сме вече в началото на декември, а най-хубавите места отдавна вече са заети.

  • Разгледайте вариантите за празник в чужбина – За чужбина винаги може да се помисли, стига да имаш нужния финансов ресурс. Самото пътуване и хотела няма да е кой знае какво, но ще искаш да се поглезиш там, а и да не говорим, че едва ли би отишъл сам (би било доста странно).

    Приготви 2-3 хилядарки, пък току виж си изкарал една от най-хубавите си Нови години от доста дълго време насам.
  • В клубовете все още има свободни маси – Нощните заведения традиционно предлагат малко по-разчупена програма за празника. Освен алкохола и разредители, вкарват и малък кетъринг от рода на коктейлни хапки, лека вечеря и плодови салати. Лошото е, че кувертите са си скъпички, но пък ще получиш професионално обслужване.
  • Ресторантите запълват последните си места – Най-вероятно добрите места всички са пълни, но това не пречи да ги преслушаш по телефона. Ще е изненада, но пък приятна, ако се окаже, че в любимия ти ресторант имат точно 2 останали места за теб и половинката ти.
  • Прегледайте вариантите, които имат приятелите ви – Повечето най-вероятно още не са решили и чакат последния момент, но пък ще има и двама-трима, които са помислили отдавна и биха се радвали, ако се присъединиш към вилата, която и без това има по-голям капацитет.
  • Организирай нещо сам – Крайният вариант е да се заемеш сам с организацията на Нова година. В дома ти 100% има място поне за още 4-5 човека. Подбери си най-харесваните от теб, съберете по 20 лева и си направете един класически празник с много ядене и много пиене. Едва ли ще се различава много от всяка друга събиранка с цел напиване, но пък е по-добре, отколкото да си с вашите и да си легнете в 00:30, нали?

Автор: Десислав Янкулов