efbet Лига се дели на три, ето кой къде и срещу кого ще играе в първия плейофен кръг

Локомотив (Пловдив) е последният отбор, който се класира за първата шестица. Това стана факт след домакинска с 1:0 над Левски. Така футболистите на Александър Томаш ще започнат плейофите с гостуване на шампиона и лидер след редовния сезон Лудогорец. Двубоят е предвиден за 15 май.

Вторият ЦСКА ще приеме Черно море на 15 май от 18:00 часа, а ЦСКА 1948 и Левски се изправят един срещу друг на 14 май от 20:00 часа в Бистрица. Срещата между “червени” и “сини” се явява пряк двубой за третото място, което осигурява минимум бараж за Лига на конференциите.

Във втората четворка, която ще определи втория участник в баража за Лигата на конференциите, попадат Славия, Арда, Локомотив (София) и Ботев (Пловдив). “Белите”, които имат сериозно предимство от цели 7 точки преднина пред опонентите си, приемат в първия кръг “канарчетата”, а Арда е домакин на “столичните железничари”.

За оцеляването пък ще се борят тимовете на Ботев (Враца), Берое, Пирин, Хебър, Септември и Спартак (Варна).

Врачани приемат Спартак, като “соколите” на Херо се нуждаят от три точки, за да запазят шансовете си за оцеляване. Берое стартира с домакинство на Септември, а Пирин се изправя срещу Хебър в Благоевград.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe