За класическия стил времето е спряло – Най-добрите мъжки чанти

Каква е разликата между мъжа и жена, когато тръгват на път – много са, но най-видимото е количеството багаж. И тъй като един мъж е добре да използва един брой чанта, трябва внимателно да я избере. Ще ви покажем стилна колекция на марката Satchel & Page. Те предлагат сакове, чанти и куфари, които може да използвате до края на живота си, защото са здрави и никога няма да излязат от мода.

Ето и предложенията:

 Ако имате нужда от куфарче, в което да държите документрите си и да пътувате често, без личен автомобил, този модел е за вас. Компактна чанта, която може да бъде носена на гръб. Така имате свободни ръце и сте по подвижен.

brief_1447449864

Ако се предвижвате повече с кола, по добре използвайте чанта-портфолио. Стилна е, малка е, не прилича на пощальонска тобра и винаги може да я оставяте близо до себе си, тъй като няма да ви пречи.

portfolio_1447450042

Имате пътуване за няколко дни. Този сак е перфектен. Може да събере багажа ви за няколко дни, не е излишно обемист, а и няма как да отречен, че е доста класен, а един мъж трябва да има класа дори и когато е на почивка.

gladstone_1447453242

В случай на командировка, ще имате нужда от голям куфат. В него може да приберете ризи, документи, и мъжки аксесоари. Този куфар е изчистен, здрав и достатъчно голям за да ви бъде от полза.

suitcase1024x64_1447453618