Консенсус между мъже и жени за секс позите

Кама Сутра предлага 64 различни секс пози на експериментаторите в леглото, а и извън него. И все пак няма как всяка една да е любима на двата пола. Едно се харесва на едни, а друго на други. Едно проучване е достигнало все пак до 9 пози, които са любими и на двата пола или по-скоро в тях се преплитат предпочитанията и на двете страни.

Нека прочетем кои са те и довечера да изтестваме теорията и на практика.

  1. Лотос – Трудна, но пък много любовна поза. В нея партньорите са лице в лице облегнати на една страна. Жената трябва да е оплела краката си около мъжа, за той да извършва ограниченото движение с таза си. И все пак за целта е нужен малко по-голям любовен инструмент, за да има нужния ефект. Хубавото на лотоса е възможността да се наслаждавате един на друг с целувки и ласки.
  2. Лъжичка – Същото като при лотоса, но тук дамата е с гръб към вас. Отново задължението за удоволствието от акта е в наши ръце, господа. Позата е идеална и за анален секс, но имайте в предвид, че са малко онези перфектни жени, които с удоволствие да отдават бостана си под наем. Май с тази метафора попрекалих…
  3. 69 – Всеки любител на оралната любов си пада по 69. Причината е, че освен личното ви удоволствие имате възможност да отговаряте подобаващо и своевременно на партньора си.
  4. Обърната ездачка – При обърнатата ездачка контролът е изцяло в нейни ръце или да кажа дупе. Лежите си лежерно, докато тя върши цялата работа, а хубавото е, че няма да премрънка за това, защото вдървения ви жезъл трудно би могъл да проникне по дълбоко, особено ако не е слави с исполински размери. Имайте в предвид само, че е по-добре вашите крака да са разтворени, а не нейните.
  5. С лице към стената – Това е една от най-страстните пози. Мъжът има възможност да демонстрира мъжеството си по най-добрия начин. Натиснете я на стената и грубо, но внимателно ѝ свалете дрехите, след което я обладайте по най-непрофесионалния начин, на който сте способен. Ако насреща имате огледало, нещата стават още по-готини.
  6. Крак над главата – Модифицирана мисионерска. Тя си е легнала удобно по гръб, но иска и да покаже, че часовете по йога не са били напразни. Затова е вдигнала краката си над главата, а ти имаш пряк достъп до цветето ѝ. Целувай, ближи, плювай и напаряй… сега ти се е паднало.
  7. Ездачка – При нормалната ездачка я удряш право в G-точката, която при повечето жени е от вътрешната страна на влагалището, която се намира в посока корема. Това е едно меко местенце, което директно се стимулира от главата на пениса ти. Удоволствието е двойно и за двамата, а и тя определя темпото.
  8. Мисионерска – Класиката си е класика. Лошото е, че понякога започва да се изтърква, но така или иначе си е втората най-любима поза на мъжете и жените. Пиша ви сега за нея и усещам как леко съм набъбнал в панталоните… Случайност? Не мисля!
  9. Кучешката – Поза №1! Споменахме вече G-точката. Удряш право в десетката при кучешката, но вече палката не е в нея и именно ти си диригентът на вечерния концерт. Покажи на тия хора как са мяташ!

Автор: Десислав Янкулов