Най-срамният момент в живота на Дженифър Лаврънс

Звездата от „Игрите на глада“ е смятана за една от най-добрите актриси в последните няколко години, но това по никакъв начин не я застрахова от издънки, защото все пак и тя, като всички нас, е просто човек с професия, която просто я прави малко по-популярна от останалите хора  по света.

Та, Дженифър е гостувала в „Нощното шоу на Джими Кимъл“, където си говори за различни забавни неща с водещия, когато стигат до една интересна тема на разговор – най-срамните моменти в живота.

Лаврънс започва да разказва доста ентусиазирано своите случки, когато една се запечатва в паметта на зрителите и ще се помни още дълго време, защото е наистина забавна. В най-общи линии представлява момента, в който тя се е запознала с Франсис Форд Копола в Париж, но за нейно нещастие е разбрала на прекалено късен етап, че роклята ѝ разкрива малко повече, отколкото тя би искала.

Предлагам ви да го чуете със собствените си уши от клипчето по-долу, защото е много по-смешно от нейната уста, отколкото, ако ви го разкажа с няколко изречения.

Автор: Десислав Янкулов